3 μονοκατοικίες κοντά στη θάλασσα προς πώληση, στη Θεσσαλονίκη και στην Κω

3 μονοκατοικίες κοντά στη θάλασσα προς πώληση, στη Θεσσαλονίκη και στην Κω

Ευκαιρίες από το χαρτοφυλάκιο της doValue για όσους αναζητούν κατοικία στα Δωδεκάνησα ή πλησίον του οικονομικού κέντρου της βόρειας Ελλάδας

doValThK_front-2048x1533
Για όσους αναζητούν ακίνητα έχοντας κατά νου την απόκτηση μιας βάσης σταθερής διαμονής, η μονοκατοικία είναι συνήθως μια άλλη υπόθεση σε σύγκριση με την επιλογή ενός διαμερίσματος –γι’ αυτό και αξιολογείται με διαφορετικά κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μετράει πολύ η περιοχή στην οποία βρίσκεται και η καθημερινότητα που είναι σε θέση να προσφέρει. Εξαιρώντας την περίπτωση της Αθήνας (και γενικότερα του λεκανοπεδίου της Αττικής), δύο περιοχές της Ελλάδας με σταθερή ζήτηση τέτοιων ακινήτων είναι η Θεσσαλονίκη και τα Δωδεκάνησα.

Η Θεσσαλονίκη, ασφαλώς, αποτελεί οικονομικό και πολιτισμικό κέντρο όλης της βόρειας Ελλάδας. Όμως, λόγω της εύκολης πρόσβασης σε αυτήν, πολλοί ψάχνουν για ακίνητα και εκτός πόλης. Στρεφόμενοι είτε προς τα κοντινά της προάστια που βρέχονται από τον Θερμαϊκό, είτε προς την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς τις εξοχικές τοποθεσίες της ευρύτερης περιφέρειας προς τον Στρυμονικό Κόλπο (που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Καβάλα).

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα