Τα κορυφαία εστιατόρια σε Πάρο και Αντίπαρο- Υψηλή γαστρονομία, βραβευμένοι σεφ, προσεγμένη art de la table

Τα κορυφαία εστιατόρια σε Πάρο και Αντίπαρο- Υψηλή γαστρονομία, βραβευμένοι σεφ, προσεγμένη art de la table

Η δυνατή γευστική παράδοση του νησιού και τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, επηρεάζουν σοβαρά τις fine dining δημιουργίες

EST
Η δημοφιλία του νησιού στην Ελλάδα και διεθνώς, φέρνει (και) κοινό με ιδιαίτερες γαστρονομικές αναζητήσεις και ζητάει hi end γαστρονομία από σεφ με τίτλους και βραβεία. Ταυτοχρόνως, η δυνατή γευστική παράδοση του νησιού και τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, έχουν το δικό τους μεγάλο ειδικό βάρος και επηρεάζουν σοβαρά (ευτυχώς) τις fine dining δημιουργίες.

Τα τελευταία χρόνια, βραβευμένοι Έλληνες σεφ που έχουν διακριθεί στην Αθήνα, μεταφέρουν την εμπειρία τους και τη δημιουργικότητά τους σε όμορφα εστιατόρια, κυρίως ξενοδοχειακά, αλλά όχι μόνο, στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network