Αρνάκι «βουλωτό» και τυροπιτάρι: Δύο συνταγές από την παραδοσιακή κουζίνα της νότιας Εύβοιας

Αρνάκι «βουλωτό» και τυροπιτάρι: Δύο συνταγές από την παραδοσιακή κουζίνα της νότιας Εύβοιας

Στο ημιορεινό Πόθι, ο Δημήτρης Ξυπόλητος μαγειρεύει με εκλεκτά προϊόντα από τη φάρμα του ή από τα μποστάνια του χωριού

arnaki
Ο Δημήτρης Ξυπόλητος έχει την οικογενειακή ταβέρνα «Ξυπόλητος» στο ημιορεινό χωριό Πόθι, κοντά στο Μαρμάρι, ενώ είναι και αντιδήμαρχος Καρύστου. Μαγειρεύει αποκλειστικά την τοπική κουζίνα και όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί προέρχονται είτε από τη φάρμα και τους κήπους του, είτε από τα μποστάνια του χωριού.

Ετοίμασε λοιπόν για εμάς δύο σπουδαία πιάτα της νοτιοευβοϊκής κουζίνας: τυροπιτάρι και αρνάκι βουλωτό, για το οποίο κι έχει βραβευτεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ