Μια πολυτελής βίλα και μια εντυπωσιακή μεζονέτα στην Κηφισιά, προς πώληση

Μια πολυτελής βίλα και μια εντυπωσιακή μεζονέτα στην Κηφισιά, προς πώληση

Η Prosperty προσφέρει δύο ακίνητα  δίπλα στο επίκεντρο της κοσμικής ζωής των βορείων προαστίων


akinita-prosperty
Μία από τις πιο διάσημες συνοικίες των βορείων προαστίων της Αθήνας, η Κηφισιά αποτελεί σταθερό πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας, καθώς συνδυάζει καταπράσινες και ήσυχες γωνιές με ένα πολύβουο, δραστήριο εμπορικό κέντρο.

Περιοχή με μεγάλη ιστορία, η Κηφισιά ήταν ένα από τα 12 τμήματα της αρχαίας Αθήνας. Η ειδυλλιακή της τοποθεσία σε μια πευκόφυτη πεδιάδα μεταξύ της Πεντέλης και της Πάρνηθας, δίπλα στον ποταμό Κηφισό, την έκανε δημοφιλή προορισμό ήδη από την εποχή της Φραγκοκρατίας, καθώς πολλοί ισχυροί Δυτικοευρωπαίοι διάλεξαν να μείνουν εκεί. Η αίγλη αυτή διατηρήθηκε και στην Τουρκοκρατία, ενώ στον 19ο αιώνα αναδείχθηκε σε κατ’ εξοχήν παραθεριστικό κέντρο όχι μόνο για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, αλλά και για τους εύπορους της Κωνσταντινούπολης και της Αλεξάνδρειας. Στις μέρες μας, η Κηφισιά είναι το επίκεντρο της κοσμικής ζωής των βορείων προαστίων, ενώ ξεχωρίζει και για την άρτια ρυμοτομία της: η ανάπτυξη του εμπορικού κέντρου, για παράδειγμα, συνδυάστηκε επιτυχημένα με ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων.

Τα δύο πολυτελή ακίνητα της Prosperty –μια εντυπωσιακή βίλα και μια πλήρως ανακαινισμένη μεζονέτα– προσφέρουν ιδανική επενδυτική ευκαιρία σε όσους θα ήθελαν να κατοικήσουν σε μια τόσο προνομιακή περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ