Στεφανί Αρταρί: Η Γαλλίδα συγγραφέας που βάλθηκε να μάθει τους Έλληνες να ντύνονται

Στεφανί Αρταρί: Η Γαλλίδα συγγραφέας που βάλθηκε να μάθει τους Έλληνες να ντύνονται

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας εργάστηκε πολλά χρόνια ως ψυχαναλύτρια στο Τόκιο και σήμερα ζει μεταξύ Αθηνών και Αντιπάρου

stefani-artari
Μιλώντας με τη Στεφανί Αρταρί μπορείς να διαπιστώσεις ότι η Γαλλίδα που αγάπησε την Ελλάδα είναι πολλά περισσότερα από συγγραφέας του “Athens Riviera” των εκδόσεων Assouline.

Πιο πριν υπήρξε δημοσιογράφος στο Παρίσι, ψυχαναλύτρια στο Τόκιο και πλέον επιχειρηματίας στην Αντίπαρο και την Αθήνα. Pas mal, pas mal θα έλεγαν σχολιάζοντας για την ίδια οι παριζιάνες φίλες της.

Έγραψε το Athens Riviera που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 από τις εκδόσεις Assouline. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Stephanie Artarit, που εργάστηκε πολλά χρόνια ως ψυχαναλύτρια στο Τόκιο, ζει σήμερα μεταξύ Αθηνών και Αντιπάρου. Το βιβλίο της “Αthens Riviera” μιλάει γι αυτό το σπάνιο κομμάτι της Αθήνας, με την έννοια ότι αυτό το τμήμα της Αθήνας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το οποίο δεν είναι άλλο, από την Παραλιακή ή αλλιώς «Αθηναϊκή Ριβιέρα».

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ