Η Apple αλλάζει το φορτιστή στο νέο iPhone XS

apple_CHARGER

Οι τελευταίες φήμες θέλουν αλλαγή στους φορτιστές του νέου μοντέλου της iPhone που θα κυκλοφορήσει σε μια εβδομάδα 

Τη δυνατότητα πιο γρήγορης φόρτισης φαίνεται ότι θα έχει το νέο μοντέλο iPhone, όπως αναφέρουν οι φήμες μία εβδομάδα πριν την κθυκλοφορία του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, η Apple θα αντικαταστήσει το καλώδιο φόρτισης, μειώνοντας τους αντίστοιχους χρόνους για τους χρήστες.

Ωστόσο, οι φορτιστές που υπάρχουν στην αγορά θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούνται.

Όπως αναφέρει το Macotakara , η Apple ενημέρωσε εταιρείες που κατασκευάζουν το μοντέλο τους ότι εγκρίνει και καλώδια USB-C που κατασκευάζουν τρίτοι. Η αλλαγή δεν έχει να κάνει με τον τρόπο σύνδεσης στο τηλέφωνο, αλλά με τον τρόπο σύνδεσης στο φορτιστή. Τα καλώδια χρησιμοποιούνται ήδη από τα περισσότερα τηλέφωνα με λειτουργικό Android.

Ωστόσο, εάν κάποιος με παλαιό iPhone συνδέσει το φορτιστή του, το νέο iPhone XS θα μπορεί να φορτιστεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zuk0

Νέα «τρύπα» στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης - Οι κωδικοί πρόσβασης («passwords») είχαν αποθηκευτεί σε μορφή... plain text -δηλαδή, σε μορφή που δεν ήταν κρυπτογραφημένη, αλλά εύκολα αναγνώσιμη από 20.000 υπαλλήλους του Facebook

6
lena_granefelt-girls_with_a_computer_-916

Συνέντευξη του Christian Magnusson στο protothema.gr - Τι προτείνει για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας - «Δεν πιστεύουμε ότι τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν να βλάψουν τα παιδιά, ωστόσο μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή» προειδοποιεί ο διευθυντής Εκπαίδευσης του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας της Σουηδίας