Πρώτη πτήση για το Airbus που θα πετάει πάνω από 20 ώρες δίχως ανεφοδιασμό

airbus23

Στόχος της Singapore Airlines είναι η απευθείας σύνδεση της Σιγκαπούρης με τη Νέα Υόρκη και τις άλλες αμερικανικές μεγαλουπόλεις, δίχως ενδιάμεσες στάσεις

Άνοιξαν... σαμπάνιες και έβγαλαν τα... κομπιουτεράκια προκειμένου να υπολογίσουν τα κέρδη τα στελέχη της Singapore Airlines, καθώς πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη πτήση του A350 XWB, MSN 216, της έξτρα έκδοσης του μεγαλύτερου Airbus, το οποίο θα διαθέτει τη δυνατότητα να πετάει δίχως ανεφοδιασμό για περισσότερες από 20 ώρες συνεχόμενες.

Το αεροσκάφος υποστηρίζεται από μηχανές Rolls-Royce Trent XWB. Η απόσταση που θα μπορεί να καλύπτει θα αγγίζει τα 9.700 μίλια, με ντεπόζιτο 24.000 λίτρων για καύσιμα.

Το A350 XWB, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, θα μπορεί να πετά για πάνω από 20 ώρες συνεχόμενες, ανεξάρτητα με το φορτίο που μεταφέρει και τον αριθμό των ατόμων. «Θα καλύπτει τη μεγαλύτερη δυνατή διαδρομή, ακόμη και όταν θα είναι πλήρως καλυμμένες οι θέσεις των επιβατών», τόνισε ο επικεφαλής του προγράμματος.

Στόχος της εταιρείας, είναι η απευθείας σύνδεση της Σιγκαπούρης με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμη και με τη Νέα Υόρκη, δίχως ενδιάμεσες στάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Spy

Wow!! Ξεπέρασε καί τό.. Ηλιος!!!

Είναι ικανό αυτό ???

Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Η των μετάλλων ανοχή και αναδεκτικότητα , δεν είναι απεριόριστη. Το ιξώδες των καυσίμων δεν είναι αναλοίωτο, από έμα σημείο πτήσης και πέρα. Τα όλο αεροπορικό consept δεν έχει φτάσει εξελικτικά σε όσα επαγγέλονται ως δυνατότητα , ως παραπάνω.

Τέλεια

Αυτά είναι. Θα τρως και 3 γεύματα, με τόσες ώρες πτήση...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mobile_eu

Οι κλήσεις θα κοστίζουν 19 λεπτά το λεπτό, ενώ τα μηνύματα 6 λεπτά το ένα - Οι νέες τιμολογήσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 15 Μαΐου του 2019 - Ανάπτυξη κατάλληλων δικτύων 5G μέχρι το 2020 - Νέο σύστημα προειδοποίησης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης