Στην Αρχαία Ελλάδα το νέο «Assassin's Creed»;

assassin

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, το διάσημο βιντεοπαιχνίδι θα έχει φόντο την αρχαία Ελλάδα – Η νέα έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019

Μια ευχάριστη έκπληξη ίσως περιμένει τους παίκτες του διάσημου παιχνιδιού Assassin's Creed, καθώς οι φήμες θέλουν τη νέα έκδοση του παιχνιδιού να τοποθετείται στην Αρχαία Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής, οι παίκτες έχουν «ταξιδέψει» στην Τρίτη Σταυροφορία, την Ιταλική Αναγέννηση, έχουν βιώσει τη Γαλλική και Οκτωβριανή Επανάσταση, ενώ έχουν μεταφερθεί στην αυτοκρατορική Κίνα και την Αρχαία Αίγυπτο.

Σύμφωνα με διαρροές, το νέο πεδίο δράσης δεν θα είναι άλλο από την Αρχαία Ελλάδα, με ορισμένους να διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις. Ωστόσο, η Αρχαία Ελλάδα, ως επιλογή σκηνικού έχει πολλά θετικά, αφού χρονικά εκτείνεται σε πολλούς αιώνες, και καλύπτει σημαντικά γεγονότα της ιστορίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

growth-marketing_main01

Αποτελεσματικότητα στο να μπορεις να κάνεις πολλά πράγματα σε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ένα πλαίσιο πειραματισμού και ενασχόλησης με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψηφιακής διαφήμισης.

kipman

Ο μηχανικός λογισμικού Άλεξ Κίπμαν εξηγεί στο protothema.gr πώς τα έξυπνα γυαλιά μεικτής πραγματικότητας που δημιούργησε συνδυάζουν τον ψηφιακό και τον πραγματικό κόσμο - «Από την επιστημονική φαντασία περάσαμε στην επιστημονική πραγματικότητα»

3