Το Google DNI έρχεται ξανά στην Αθήνα

Το Google DNI έρχεται ξανά στην Αθήνα

Η Google Ευρώπης αποφάσισε να ξανατιμήσει την Αθήνα, οργανώνοντας για 2η φορά το Digital News Initiative (DNI) event στο InnovAthens, το κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης. 

Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους εκδότες να συζητήσουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους με ακαδημαϊκούς ερευνητές, στελέχη της Google και εκπροσώπους των ειδήσεων. 

Το DNI είναι μια συνεργασία μεταξύ της Google και Ευρωπαϊκών εκδοτών ειδήσεων για να υποστηρίξουν την υψηλής ποιότητας δημοσιογραφία, μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Στόχος του DNI είναι να ενθαρρύνει ένα πιο βιώσιμο οικοσύστημα ειδήσεων. Το DNI επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την ανάπτυξη προϊόντων, την υποστηρίζοντας της καινοτομίας και την εκπαίδευση των δημοσιογράφων και των ειδησεογραφικών γραφείων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Google έχει επίσης δημιουργήσει ένα innovation fun, μέρος του DNI project, ύψους 150 εκατ. Ευρώ για την υποστήριξη και την τόνωση της ψηφιακή δημοσιογραφίας. 

Ανυπομονούμε να ακούσουμε ιδέες για το πως θα μπορέσει να προωθηθεί η καινοτομία και η τεχνολογία στην Ελλάδα. Μέσα στους αυριανούς ομιλητές είναι ο Eero Korhonen, Head of Strategic Partnerships, News and Publishers της Google, όπως επίσης και η Αθηνά Παχατουρίδη, Υπέυθυνη Στρατηγικών Συνεργασιών της Google. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stiesdal

Ο πρωτοπόρος Δανός επιστήμονας Henrik Stiesdal επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς φυσικούς πόρους για την παραγωγή πράσινης ενέργειας - «Η αιολική ενέργεια μπορεί να αποτελέσει μέρος της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας»

1
soy19

Οι εκπρόσωποι της Glavkosmos και της SITAEL δήλωσαν επίσης ότι προτίθενται να συνεργαστούν στην κατεύθυνση της εμπορικής προώθησης μίνι διαστημικών συσκευών που σχετίζονται με τις δορυφορικές πλατφόρμες της εταιρείας SITAEL με εξαρτήματα ρωσικής προέλευσης

space

Ποιος είναι ο Μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αυγουστίνος Πανταζίδης, και η προπτυχιακή φοιτήτρια του ίδιου τμήματος, Μαρία Κοντογιάννη

1