Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στα καταστήματα WIND

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στα καταστήματα WIND

Εκπτώσεις έως 30% σε smartphones, tablets και αξεσουάρ και  δώρο 1GB για κατόχους smart phone Samsung

 Με αφορμή την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, η WIND γιορτάζει την εξυπηρέτηση στους πελάτες με μοναδικές προσφορές σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας της.
Από σήμεραέως τις 10 Οκτωβρίου, όλοι οι επισκέπτες των καταστημάτων WINDθα βρουν smartphones, tabletκαι αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε εκπληκτικές τιμές, όπως:

Tα HuaweiP10 και P10 Lite στην τιμή των 499€ και 269€ αντίστοιχα
Το Samsung Tab WiFi στην τιμή των 169€
Tοwearable Samsung Gear Fit 2 στα99€ καιπολλά ακόμη.

Έχεις smartphoneSamsung; Έχεις 1 GBδώρο! 

Εκτός από τις προσφορές σε κινητές συσκευές και gadgets, οι κάτοχοι smartphones της Samsungαπολαμβάνουν 1GB δώρο από τη WIND για 1 ημέρα!Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι συνδρομητές είναι να επισκεφθούν ένα κατάστημα WINDκαι να επιδείξουν το ενημερωτικό smsπου έχουν λάβει.

Με τις παραπάνω και πολλές άλλες προσφορές 4G κινητών συσκευών αλλά και το 4G Δίκτυο της WIND, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν απρόσκοπτα πρόσβαση σε βίντεο του YouTube, να ποστάρουν άμεσα φωτογραφίες στο Facebook, να μοιράζονται μοναδικές στιγμές στο Instagram, το Snapchat και το Twitterμε εξαιρετικές ταχύτητες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.wind.gr .

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

growth-marketing_main01

Αποτελεσματικότητα στο να μπορεις να κάνεις πολλά πράγματα σε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ένα πλαίσιο πειραματισμού και ενασχόλησης με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψηφιακής διαφήμισης.

kipman

Ο μηχανικός λογισμικού Άλεξ Κίπμαν εξηγεί στο protothema.gr πώς τα έξυπνα γυαλιά μεικτής πραγματικότητας που δημιούργησε συνδυάζουν τον ψηφιακό και τον πραγματικό κόσμο - «Από την επιστημονική φαντασία περάσαμε στην επιστημονική πραγματικότητα»

3