Και δημοσκόπηση στο Instagram: Τώρα οι followers θα ψηφίζουν «ζωντανά»

Και δημοσκόπηση στο Instagram: Τώρα οι followers θα ψηφίζουν «ζωντανά»

Εσείς δε θα θέλετε τη γνώμη των φίλων σας;

Γιορτάζοντας τα 800 εκατομμύρια χρήστες, το Instagram ανακοίνωσε και μερικές αναβαθμίσεις.

Μία από αυτές αποτελεί και το νέο χαρακτηριστικό δημοσκόπησης που θα υπάρχει στο «Instagramstories» και το οποίο θα επιτρέπει στους «followers» σας... να σας βοηθούν στα καθημερινά σας διλήμματα.

Το «αυτοκόλλητο» με την ένδειξη poll θα σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε μία ερώτηση στο «Instagramstories», πάνω σε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο και να παρουσιάζετε δύο επιλογές ως πιθανές απαντήσεις. 

Μόλις η ερώτηση αυτή «ανέβει» στις «ιστορίες», τότε οι «followers» σας θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν τη ψηφοφορία.

Η νέα αυτή λειτουργία «δημοσκόπησης» είναι πλέον διαθέσιμη για iOS και Android.
Όπως και άλλα αυτοκόλλητα της εφαρμογής, το ερώτημα μπορεί να μετακινηθεί όπου εσείς θέλετε πάνω στη φωτογραφία ή στο βίντεο που θα έχετε επιλέξει να «ανεβάσετε».

Οι ερωτήσεις και οι επιλογές είναι προσαρμόσιμες και τα αποτελέσματα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο.

Οι «followers» σας θα μπορούν να δουν την ψηφοφορία σας αν επιλέξουν να δουν την «ιστορία» σας και θα μπορούν να ψηφίσουν αλλά και να εντοπίσουν ποια επιλογή είναι στην κορυφή.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

growth-marketing_main01

Αποτελεσματικότητα στο να μπορεις να κάνεις πολλά πράγματα σε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ένα πλαίσιο πειραματισμού και ενασχόλησης με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψηφιακής διαφήμισης.

kipman

Ο μηχανικός λογισμικού Άλεξ Κίπμαν εξηγεί στο protothema.gr πώς τα έξυπνα γυαλιά μεικτής πραγματικότητας που δημιούργησε συνδυάζουν τον ψηφιακό και τον πραγματικό κόσμο - «Από την επιστημονική φαντασία περάσαμε στην επιστημονική πραγματικότητα»

3