Το PlayStation Music προϊόν της συνεργασίας Sony και Spotify

Το PlayStation Music προϊόν της συνεργασίας Sony και Spotify

Θα λανσαριστεί σε 41 χώρες, για τα PlayStation 4 και 3, όπως και τα Xperia smartphones και tablets

Το PlayStation Music προϊόν της συνεργασίας Sony και Spotify
Η Sony Network Entertainment International και το Spotify ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, με στόχο να προσφέρουν μια νέα εμπειρία ακρόασης μουσικής μέσω του PlayStation Network στους 64 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία η SNEI θα λανσάρει την Άνοιξη μια νέα μουσική υπηρεσία, με το όνομα PlayStation Music και το Spotify ως αποκλειστικό εταίρο.

Το Spotify στο PlayStation Music θα λανσαριστεί σε 41 χώρες, αρχικά για τις κονσόλες PlayStation και τα Xperia smartphones και tablets.

Η ενσωμάτωση του Spotify στο PlayStation Network θα έχει ως αποτέλεσμα την παροχή αποκλειστικών προνομίων στους χρήστες. Τα μέλη του PlayStation Network θα έχουν την δυνατότητα σύνδεσης των λογαριασμών τους με το Spotify, καθιστώντας εφικτή τη συνδρομή στην υπηρεσία Spotify Premium μέσω του πορτοφολιού τους για το PlayStation Network.

Το Spotify στο PlayStation Music θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια και 1,5 δισεκατομμύριο playlistsτόσο στα συστήματα PlayStation 4 και PlayStation 3, όσο και στα Xperia smartphones και tablets. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική συλλογή και να ακούσουν playlists (συμπεριλαμβανομένων των playlists των χρηστών του Spotify, όσο και των playlists που δημιουργεί η ομάδα του Spotify) αλλά και να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν τοSpotify.

Κλείσιμο
Επιπρόσθετα, οι χρήστες του PS4 θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Spotify ενώ παίζουν games, επιτρέποντάς τους να επιλέγουν μουσική υπόκρουση για οποιοδήποτε παιχνίδι.

Η λειτουργία της υπάρχουσας υπηρεσίας Music Unlimited θα διακοπεί σε 19 χώρες στις 29 Μαρτίου 2015. Σχεδόν στο σύνολό τους οι χώρες αυτές θα περιλαμβάνονται στις 41 αγορές στις οποίες το PlayStation Music με το Spotify θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα λανσαρίσματος. Από τις 28 Φεβρουαρίου, οι χρήστες του Music Unlimited με ενεργή συνδρομή θα λάβουν δωρεάν πρόσβαση στο MusicUnlimited έως τις 29 Μαρτίου.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης