Μετάτρεψε το σπίτι σου στο comfort zone σου, απλά ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του

Μετάτρεψε το σπίτι σου στο comfort zone σου, απλά ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του

Το Samsung WindFree™ Elite χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό σε συνδυασμό με τον αέρα έξω από το σπίτι, εξασφαλίζοντας έναν άνετο ζεστό εσωτερικό χώρο.

samsung_kedriki


Sponsored content

Υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και ασυνήθιστα πολύ κρύο το χειμώνα παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια. Αυτές τις συνθήκες έχει διαμορφώσει η κλιματική αλλαγή μεταβάλλοντας τον τρόπος ζωής οπουδήποτε και αν κατοικούμε, με αποτέλεσμα συχνά να μην αισθανόμαστε άνετα στον χώρο μας. Καλοκαίρια και χειμώνες λοιπόν, αναζητάμε το μέσο που θα αλλάξει το μικροκλίμα του σπιτιού μας, ώστε να είναι το δικό μας comfort zone.

Επιλέγοντας το κλιματιστικό ως μέσω θέρμανσης και ψύξης, μπορούμε να διατηρήσουμε κατάλληλο το κλίμα στο σπίτι μας χειμώνα – καλοκαίρι. Η διαμόρφωση εσωτερικής θερμοκρασίας τόσο στο ψυχρό όσο και στο θερμό, είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για άνεση στο σπίτι μας, και τα προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+++1  αποτελούν σίγουρα μια  λύση.

klimatistiko_1

Αν πάλι αναζητάς το κάτι παραπάνω στη διαμόρφωση εσωτερικού κλίματος, το Samsung WindFree™ Elite αποτελεί την  εναλλακτική στη θέρμανση με ορυκτά καύσιμα, καθώς είναι στην πραγματικότητα μια αντλία θερμότητας που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια και δωρεάν ενέργεια που διατίθεται στον αέρα έξω από το σπίτι σας για να εξασφαλίσει έναν άνετο ζεστό εσωτερικό χώρο. 

Όταν δε, το ζητούμενο για τον εσωτερικό μας χώρο είναι η ψύξη, το WindFree™ Elite μέσω της τεχνολογίας WindFree™, φέρνει τη θερμοκρασία στο χώρο σου στο σημείο που έχεις εσύ επιλέξει, χωρίς να φυσάει απευθείας κρύα ρεύματα2 που σε κάνουν να νιώθεις άβολα διαχέοντας τον αέρα μέσα από χιλιάδες μικρο-οπές, ομοιόμορφα και αθόρυβα3.

klimatistiko_2
Κλείσιμο

Σε όποια εποχή του χρόνου και να είμαστε, το WindFree™ Elite είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης4, ο οποίος επιτρέπει στη μονάδα να ψύχει αποτελεσματικά το σπίτι σας αυτορυθμίζοντας τη δραστηριότητά της. Η θέρμανση και η ψύξη λειτουργεί όταν και όπου τη χρειάζεστε. Ο αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης αντιδρά όταν φεύγετε ή μπαίνετε στο δωμάτιο, μεταβαίνοντας σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και τελικά σε κατάσταση αναμονής όταν δεν ανιχνεύει πλέον κίνηση. Μόλις μετακινηθείτε, αρχίζει να λειτουργεί ξανά. 

Την κατανάλωση ενέργειας του WindFree™ Elite αλλά άλλων οικιακών συσκευών,  μπορείς να παρακολουθείς και να διαχειρίζεσαι μέσω της εφαρμογής SmartThings5. Αρκεί να συνδέσεις τις συσκευές που ενδιαφέρεσαι να παρακολουθείς. Με τη λειτουργεία Energy μπορείς να βλέπεις για τις συνδεμένες συσκευές πόσο καταναλώνεις και πού. Για χρήση της εφαρμογής, χρειάζεσαι σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, λογαριασμό Samsung SmartThings και έκδοση λογισμικού Android 5.0 ή iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση. 

klimatistiko_3

Με τη χρήση της εφαρμογής SmartThings και της λειτουργίας energy, έχεις την ευκαιρία να κάνεις το σπίτι σου έξυπνο, και να μπαίνεις στο comfort zone σου, κάθε στιγμή που ανοίγεις την πόρτα σου, έχοντας ρυθμίσει απομακρυσμένα τη θερμοκρασία στην οποία επιθυμείς να βρεθείς, γυρνώντας απ’ έξω. 

Διαμόρφωσε το κατάλληλο κλίμα μέσα στο σπίτι, για εσένα και τους αγαπημένους σου, μεταβαίνοντας σε μια νέα εποχή, όπου όλα συνδέονται μεταξύ τους και δίνουν τον έλεγχο στα χέρια σου.

1* Το WindFree™ Elite έχει SCOP A+++. Οι ενεργειακές ετικέτες, όπως φαίνεται, βασίζονται σε εκδόσεις 9k Btu και είναι σύμφωνες με την ταξινόμηση ετικετών 2019 με αριθμό ΕΕ αριθ. 626/2011 (LOT 10), σε κλίμακα από D έως A+++.

2* Η ASHRAE (η Αμερικανική Εταιρεία Μηχανικών Θέρμανσης, Ψύξης και Κλιματισμού) ορίζει τον «στάσιμο αέρα» ως ρεύματα αέρα που κινούνται με ταχύτητες κάτω από 0,15 m/s, χωρίς ψυχρά ρεύματα.

3* Δοκιμασμένο εσωτερικά στο μοντέλο AR12TXCAAWKNEU σε ανηχοϊκό περιβάλλον. Σε αθόρυβη λειτουργία (χαμηλός ανεμιστήρας) παράγει ηχητική πίεση 23 dB(A). Το επίπεδο ηχητικής πίεσης είναι μια σχετική τιμή, ανάλογα με την απόσταση και το ακουστικό περιβάλλον. Το επίπεδο ηχητικής πίεσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας.

4* Εάν δεν εντοπιστεί κίνηση μετά από 20 λεπτά (ο αισθητήρας θα αρχίσει να ανιχνεύει την απουσία κίνησης μετά από τουλάχιστον 5 λεπτά και έως και 60 λεπτά το πολύ.), θα μεταβεί αυτόματα στη λειτουργία WindFree εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά θα επιστρέψει στο κανονικό μόλις ξαναρχίσει η δραστηριότητα. Διαθέσιμο για το WindFree™ Elite και το Nordic WindFree™ Geo.

5* Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung SmartThings. Απαιτεί Android 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση & iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση. Απαιτείται σύνδεση με το κιτ Wi-Fi και ασύρματο δίκτυο με σύνδεση στο διαδίκτυο. Το ποσό των εξοικονομούμενων δαπανών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας του χρήστη, η εσωτερική/εξωτερική θερμοκρασία και άλλες συνθήκες χρήσης.
Με την εφαρμογή SmartThings, ο χρήστης μπορεί για παράδειγμα να προγραμματίσει την εκκίνηση της σχετικής εσωτερικής μονάδας Samsung όταν η τιμή ηλεκτρικής ενέργειας προσφέρεται στη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή ή να προγραμματίσει την απενεργοποίηση της μονάδας όταν δεν χρησιμοποιείται για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας.

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης