Να γιατί πρέπει το επόμενο σου laptop ή iPhone να είναι refurbished!

Να γιατί πρέπει το επόμενο σου laptop ή iPhone να είναι refurbished!

Συμφέρει να αγοράσετε ένα ανακατασκευασμένο (refurbished) iPhone ή laptop, ή και τα δύο; Ποιες οι διαφορές από τα μεταχειρισμένα; Εξετάζουμε το θέμα διεξοδικά, με αφορμή τη νέα αγοραστική πρόταση των Public που κερδίζει τους καταναλωτές και δίνει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις.   

jamie-street-gO-e20Et4w4-unsplash

Όπως και με οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα στην αγορά ενός μεταχειρισμένου και ανακατασκευασμένου υπολογιστή,κινητού, τάμπλετ κ.λπ. Το κρίσιμο είναι στην αποτίμηση μιας τέτοιας πρότασης η ζυγαριά όχι μόνο να κλίνει προς τη μεριά των πλεονεκτημάτων, αλλά αυτό να γίνεται και με τρόπο αδιαμφισβήτητο. Διότι το θέμα των refurbished δεν είναι τωρινό. Ξέρουμε ότι αρκετά μικρά και αμφιβόλου αξιοπιστίας καταστήματα ασχολούνται με αυτό το «σπορ» εδώ και χρόνια. Το θέμα, όμως, είναι ποιος και πώς υπογράφει την ανακατασκευή του, αλλά και σε ποια τιμή αυτή προσφέρεται. Όταν ένα refurbished laptop ή iPhone είναι εξίσου ικανό με ένα καινούριο, όταν έχει τόση εγγύηση όση και ένα ολοκαίνουριο, όταν είσαι βέβαιος ότι η ανακατασκευή το έχει κάνει καλύτερο από καινούριο, ε τότε, το σκέφτεσαι και το σκέφτεσαι σοβαρά.  

Artboard_22_2x


Public και iRepair φέρνουν «τα καλύτερα μεταχειρισμένα» iPhone και laptop στην Ελλάδα
Τα Public, λοιπόν, πρωτοπορούν προσφέροντας μια νέα επιλογή αγορών, αλλά και μια δεύτερη ζωή σε εμβληματικές συσκευές, που όλοι θέλουν να αποκτήσουν, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής ένωσης με τα iRepair -ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι «second go» συσκευές που προσφέρουν αφορούν σε  εξονυχιστικά ελεγμένα και πλήρως ανακατασκευασμένα iPhone και laptop που ξαναφτιάχτηκαν με αγάπη από τους πιστοποιημένους  τεχνικούς της iRepair, σύμφωνα με κορυφαία πρότυπα ποιότητας. Έτσι, μπορούν και προσφέρουν συσκευές σαν καινούριες, σε κόστος όμως που μπορεί να φτάσει ως και το μισό της αρχικής τιμής (50%).

Αλλά η πρόταση των Public δεν ξεχωρίζει μόνο λόγω τιμής. Γενικά, τα refurbished συμφέρουν οικονομικά. Το σημαντικό είναι ότι τα refurbished του Public έχουν καταρχήν περάσει μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου από το εξειδικευμένο προσωπικό της iRepair και συνοδεύονται από μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση που πιστοποιεί ότι η συσκευή είναι 100% λειτουργική. Έτσι, δεν περιμένεις καμία έκπληξη. Και για να νιώθεις ακόμη πιο σίγουρος, κάθε ανακατασκευασμένο iPhone ή laptop συνοδεύεται από εγγύηση ενός χρόνου. Και μάλιστα, επιτρέπεται η δωρεάν επιστροφής μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά, κάτι πραγματικά μοναδικό, καθώς μπορείς να ελέγξεις τη χρήση της συσκευής για μέρες, αλλά και να δεις αν ικανοποιεί τις ανάγκες σου. 

Όλες οι ανακατασκευασμένες συσκευές που προσφέρουν τα Public διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες ως προς την εξωτερική τους κατάσταση: Α, B, C. Είναι τα λεγόμενα «grades», το σύστημα διαβάθμισης συσκευών που χρησιμοποιείται ως ποιοτικό πρότυπο και προσδιορίζει, το τονίζουμε αυτό, μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση. Η κατηγορία A υποδηλώνει συσκευές σε άριστη κατάσταση και με ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης. Η κατηγορία Β υποδηλώνει άριστη κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης, ενώ η τελευταία κατηγορία (C) υποδηλώνει καλή εξωτερική κατάσταση με εμφανή, όμως, σημάδια χρήσης. Εννοείται ότι εσωτερικά, όλες οι συσκευές ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.

Artboard_22_1_2x
Κλείσιμο


Γιατί Refurbished προϊόντα και κυκλική οικονομία πάνε μαζί
Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμη που συνιστά τις συσκευές «second go» των Public, επιλογή. Μιλάμε διαρκώς για βιωσιμότητα και αειφορία, καλώντας τους καταναλωτές να υιοθετήσουν τέτοιες συνήθειες, κάνοντας καλό στο περιβάλλον και στον πλανήτη. Ε, λοιπόν, η χρήση μιας refurbished συσκευής κάνει ακριβώς αυτό. Διότι, η συσκευή δεν απορρίπτεται πρόωρα, ελάχιστα χρόνια μετά την κυκλοφορία της, αλλά με τις κατάλληλες επεμβάσεις και βελτιώσεις γίνεται το ίδιο καλή σαν την πρώτη μέρα. Αγορά refurbished συσκευής στα Public σημαίνει παράταση της διάρκειας ζωής των συσκευών και μείωση των αποβλήτων, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Αυτό, άλλωστε, έρχεται σε ευθυγράμμιση και με τη στρατηγική «Love Earth» των Public, που επιδιώκει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής 100% λειτουργικών συσκευών. Ιδού, λοιπόν, ένα αξιόλογο παράδειγμα κυκλικής οικονομίας και Green Commerce, που δείχνει ποιος είναι ο τρόπος για να είμαστε και ενημερωμένοι τεχνολογικά και να κάνουμε καλό στον πλανήτη και να γλιτώνουμε και χρήματα.

Πάνω από όλα, τα Public ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να ζήσουν τη ζωή τους όπως επιθυμούν, μέσα από μια αγοραστική εμπειρία που σέβεται τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και τον πλανήτη και οι refurbished συσκευές είναι μια καλή εκκίνηση. Και μάλιστα, για όσους προτιμούν τις ηλεκτρονικές αγορές, η παράδοση της συσκευής γίνεται δωρεάν εντός 3 εργάσιμων ημερών, σε όλη την Ελλάδα. Ενώ, όσοι επιθυμούν να δουν αυτές τις συσκευές από κοντά και να επιλέξουν την καταλληλότερη συσκευή για τους ίδιους, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν ένα από τα 20 iRepair σημεία που βρίσκονται μέσα στα καταστήματα Public.

Δείτε και το πολύ επεξηγματικό αυτό βίντεο  

Refurbished Second Go iPhones & laptops στα Public!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης