Τα top5 tablets για να σερφάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε χωρίς να κολλάς πουθενά

Τα top5 tablets για να σερφάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε χωρίς να κολλάς πουθενά

Το tablet έχει εξελιχθεί στην καλύτερη συσκευή για σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Πρόσεξε: διαθέτει άπλετη RAM για να διαχειριστεί τα άπειρα tabs που συνηθίζεις να έχεις ανοιχτά στον browser, ενώ παράλληλα θα σε κρατήσει σε επαφή με τους κολλητούς σου μέσω της chatting εφαρμογής που χρησιμοποιείς και θα σου επιτρέψει να συνεχίσεις να streamάρεις την αγαπημένη σου μουσική. Την ίδια στιγμή οι 4G δυνατότητες συνδεσιμότητάς του, θα σε διατηρήσουν online 24/7, ακόμα κι όταν βρεθείς μακριά από τη θαλπωρή του οικιακού Wi-Fi. Οπότε;

pic1
Δες τα καλύτερα tablets γι’ αυτή τη δουλειά και απόλαυσε τις βόλτες σου στον μαγικό κόσμο του internet, παντού και πάντα.

Apple iPad Air 4th Gen (10,9”/64GB/4G)

pic2


Το πλέον καλοσχεδιασμένο tablet της αγοράς, το iPad Air 4ης γενιάς ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στα καταστήματα. Η multi-touch οθόνη Liquid Retina True Tone θα σε κερδίσει από την πρώτη ματιά καθώς θα σου χαρίσει εκθαμβωτικές εικόνες με ολοζώντανα χρώματα και πραγματικά σπουδαία αντίθεση. Με ανάλυση 2360x1640 pixels και ολαιοφοβική επίστρωση που την προστατεύει από δαχτυλιές, θα κάνει τα μάτια σου να την ερωτευτούν μεμιάς. Το A14 Bionic chip της Apple προσφέρει την ομαλότερη εμπειρία χρήσης που είχες ποτέ με 40% υψηλότερη επεξεργαστική ισχύ και δύο φορές ταχύτερη μηχανική εκμάθηση. Το iPadOS 14 ανταποκρίνεται σε χρόνο μηδέν ενώ στα της δικτύωσης, η υποστήριξη LTE και Wi-Fi 6 θα διασφαλίσει ότι θα είσαι μονίμως online με τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες. Μπορείς μάλιστα να πλαισιώσεις το iPad Air με το Magic Keyboard ή το Smart Keyboard Folio και να δεις την παραγωγικότητά σου να εκτοξεύεται!

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (10,4”/64GB/4G)

pic3


Κομψό και διακριτικό, το Galaxy Tab S6 είναι ένα πολυσύνθετο tablet που θα σε συντροφέψει στις διαδικτυακές περιπλανήσεις σου. Η οθόνη των 10,4 ιντσών με την ανάλυση των 2000x1200 pixels και το λεπτό πλαίσιο, θα σου επιτρέψει να σερφάρεις με άνεση, μέσα από το καλοσχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη που συνθέτουν τα Android 10 και One UI. Τα 4 GB RAM εγγυώνται μία άνετη εμπειρία multitasking ενώ τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου μπορούν να επεκταθούν απλά με την προσθήκη μίας κάρτας microSD. Το επανασχεδιασμένο S Pen θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, επιτρέποντάς σου να κρατάς σημειώσεις, να σχεδιάζεις, να διορθώνεις και γενικότερα να χρησιμοποιείς με πρακτικότερο τρόπο το tablet. Με τις εφαρμογές YouTube και Spotify να έχουν επανασχεδιαστεί ειδικά για το Galaxy Tab S6 και ειδική λειτουργία Samsung Kids για ασφαλή χρήση από παιδιά, η Samsung έχει φροντίσει να σε καλύψει σε κάθε περίσταση.

Huawei MatePad Pro (10,8”/128GB/4G)

pic4


Κλείσιμο
Το MatePad Pro έχει τον τρόπο να σου χαρίσει μία απολαυστική και συνάμα ξεκούραστη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο. Η Huawei, βλέπεις, το έχει «προικίσει» με μία οθόνη FullView 10,8 ιντσών, ανάλυσης 2560x1600 η οποία καταλαμβάνει το 90% της συνολικής επιφάνειας της συσκευής, καλύπτοντας τη γκάμα χρωμάτων DCI-P3 και αγγίζοντας τα 540 nit φωτεινότητας. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 6 GB RAM στο εσωτερικό του, το MatePad Pro δεν καταλαβαίνει από απαιτήσεις, όντας σε θέση να καλύψει τις ανάγκες ακόμα κι εκείνων που τα θέλουν όλα! Με υψηλή αισθητική και στιβαρή κατασκευή, αντέχει την καθημερινή χρήση ενώ συνοδεύεται από το ολοκαίνουριο M-Pencil που θα αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο θα αλληλεπιδράς με τη συσκευή. Με μπαταρία υψηλής απόδοσης που υποστηρίζει ασύρματη και αντίστροφη φόρτιση 15 και 7,5 W αντίστοιχα, θα αποτελέσει μία ολοκληρωμένη 5G πρόταση.

Samsung Galaxy Tab S7 (11”/128GB/4G)

pic5


Ένα πανίσχυρο tablet που θα καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς, το Galaxy Tab S7 της Samsung τοποθετείται στην κατηγορία των high-end συσκευών επαναπροσδιορίζοντας την έννοια ενός premium tablet. Διαθέτει LTPS οθόνη ανάλυσης 2560x1600 pixels με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz που κάνει την πλοήγηση, το σερφάρισμα και τη χρήση εφαρμογών ακόμα πιο άνετη. Την ίδια στιγμή, ο Snapdragon 865+ και τα 6 GB RAM θα σου προσφέρουν μία εξαιρετικά ομαλή εμπειρία, όσο κι αν «ζορίσεις» το tablet με συνεχή εναλλαγή εφαρμογών και απαιτητικές εργασίες. Τα τέσσερα ηχεία Dolby Atmos και η ρύθμιση ήχου από τους ειδικούς της AKG δίνουν άλλη αίσθηση στο streaming ενώ το S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία μεταμορφώνει την όλη εμπειρία χρήσης. Στα παραπάνω πρόσθεσε την υποστήριξη Wi-Fi και LTE και έχεις μία υπερπλήρη πρόταση που θα σε συνοδεύει 24/7.

Lenovo Tab P10 TB-X705L (10,1”/64GB/4G)

pic6


Ένα ευέλικτο tablet για όλη την οικογένεια, το Lenovo Tab P10 TB-X705L θα σου προσφέρει μία υπέροχη εμπειρία browsing και όχι μόνο. Προσφέρει όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της λίστας 4G συνδεσιμότητα, προκειμένου να το παίρνεις μαζί σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Στην υπέροχη οθόνη των 10,1 ιντσών με τη FHD+ ανάλυση και το διπλό γυαλί θα απολαμβάνεις όχι μόνο apps και ιστοσελίδες αλλά και περιεχόμενο από τις πλατφόρμες streaming της αρεσκείας σου και μάλιστα με εκπληκτικό ήχο Dolby Atmos από τα τέσσερα μπροστινά ηχεία! Τα 4 GB μνήμης RAM κάνουν το multitasking παιχνίδι ενώ η μπαταρία των 7000 mAh θα σε κάνει να… ξεχάσεις τι πάει να πει φόρτιση. Το καλύτερο όλων είναι πως κάθε μέλος της οικογένειας θα μπορεί να συνδεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό με το δακτυλικό του αποτύπωμα και να απολαύσει μία εμπειρία χρήσης κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης