Τα νέα earbuds FN7 από την LG είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί

Τα νέα earbuds FN7 από την LG είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί

Σε συντροφεύουν στη δουλειά και είναι ο ιδανικός σύμμαχος σε κάθε μορφής άθλησης, από… μαραθώνιο, μέχρι έναν απλό περίπατο!

lgcen

Sponsored Content

Η νέα τάση έχουν γίνει τα earpads TONE Free FN7 τα οποία λάνσαρε η εταιρία LG και εξελίσσονται στο απόλυτο trend. Προσφέρουν πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως το active noise cancelation που απομονώνει τους περιττούς ήχους, ενώ χάρη στη UVnano* τεχνολογία, τοποθετώντας τα στη θήκη φόρτισης, εξουδετερώνονται το 99,9% των βακτηριδίων.

Σε συντροφεύουν στη δουλειά, όπου με μπαταρία που διαρκεί πάνω από 18 ώρες, δε θα χάσεις ούτε μία κλήση- ούτε ένα Zoom Meeting, ενώ είναι ο ιδανικός σύμμαχος και σε κάθε μορφής άθλησης, από… μαραθώνιο, μέχρι έναν απλό περίπατο, απολαμβάνοντας τον αυθεντικό ήχο Meridian με τις αγαπημένες σου μουσικές.

Δε συνιστά έκπληξη, που τα TONE Free FN7 αποτελούν την προτίμηση πολύ κόσμου, μεταξύ των οποίων η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή, αλλά και οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Έφη Αλεβίζου και Δώρα Παντέλη.


Κλείσιμο
View this post on Instagram

A post shared by Efi Alevizou (@efi_alevizou)

View this post on Instagram

A post shared by Thodoris Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos)



*Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης "νανόμετρο".
*Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων E. Coli και χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η λειτουργία του LED UV ενεργοποιείται μόνο όταν η βάση φόρτισης είναι συνδεδεμένη στο καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης