Τζούλια, τι κάνει σέξι μια γυναίκα;

Τζούλια, τι κάνει σέξι μια γυναίκα;

Τα ρούχα παραλλαγής είναι σέξι στα μάτια των αντρών. Και αυτό γιατί έρχεται στο μυαλό τους ο πόλεμος, το κυνήγι. Εκείνοι κυνηγοί και εσείς τα σέξι θηράματα. Σκεφτείτε πόσο ανάβουν τους άντρες οι στρατιωτίνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα φοράς ρούχα παραλλαγής. Αλλά πού και πού, καλό είναι να τον ανάβεις με army look και να του δίνεις και καμιά προσταγή


Τζούλια, τι κάνει σέξι μια γυναίκα;
Τζούλια γεια σου. Με λένε Σοφία, είμαι 26 χρόνων και ζω στη Θεσσαλονίκη. Πριν από δυο μήνες γνώρισα κάποιον με τον οποίο βγαίνω κάποιες φορές φιλικά προς το παρόν. Νομίζω όμως ότι τον έχω ερωτευτεί παρόλο που είναι κάπως νωρίς για κάτι τέτοιο. Το ίδιο από ό,τι έχω καταλάβει συμβαίνει και σε εκείνον, χωρίς φυσικά να έχει πει κάτι. Επειδή όμως δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, σε αντίθεση με εκείνον που είναι 12 χρόνια μεγαλύτερός μου και έχει και έναν γάμο στο παρελθόν, νομίζω ότι άλλα κάνω και άλλα θέλουν οι άντρες ή για να στο πω καλύτερα δεν κάνω αυτά που πρέπει για να νιώσει ο άλλος ενδιαφέρον. Θα ήθελα να μου πεις μερικά πράγματα για να γίνω πιο ελκυστική, εκτός από τα βασικά που ξέρουν όλοι, αν και ξέρω ότι σε αυτά δεν υπάρχουν κανόνες. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Σοφία, Θεσσαλονίκη

Κλείσιμο

Εχεις δίκιο Σοφία. Δεν υπάρχουν σε αυτά κανόνες. Επίσης δεν ξέρω τι κάνεις ή δεν κάνεις και επίσης δεν ξέρω τον χαρακτήρα και τα θέλω του ανθρώπου που βγαίνεις. Όπως και να’χει όμως υπάρχουν κάποια βασικά που θα μπορούσα να σου πω, με πρώτο κάτι που όλοι το λένε αλλά λίγοι το ακολουθούν. Να είσαι δηλαδή ο εαυτός σου. Ο καλός εαυτός σου φυσικά. Γιατί ο κάθε εαυτός-να το πούμε έτσι-έχει τα καλά και τα κακά. Εσύ πρέπει να προβάλλεις τα καλά. Και αν μπορείς παράλληλα να δαμάσεις τα κακά και να τα κάνεις όσο πιο λίγα γίνεται. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Είναι λάθος αυτό που κάνουν κάποιες γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν να μοιάσουν σε άλλες ή να μιμηθούν άλλες. Το ψεύτικο φαίνεται από χιλιόμετρα. Για αυτό, be yourself. Από την άλλη υπάρχουν μερικά πράγματα, πέρα από τα πολύ πολύ συνηθισμένα, που οι άντρες θεωρούν γοητευτικά, σέξι, ερωτεύσιμα, όπως θέλεις πες τα, σύμφωνα με έρευνες αλλά και με όσα λένε οι ίδιοι γύρω μας.  Εχουμε λοιπόν και λέμε:

Η προφορά
Δηλαδή ο τρόπος που μιλάς, που προφέρεις τις λέξεις, πώς τονίζεις τις λέξεις και τα σχετικά. Οσο και αν σου φαίνεται παράξενο η προφορά είναι στοιχείο που τραβάει τους άντρες. Και δεν έχει να κάνει με το από πού κατάγεσαι αλλά το πόσο ωραία λες αυτά που λες. Πόσοι άλλωστε άντρες δεν βρίσκουν σέξι τον τρόπο που μιλάνε οι Αμερικανίδες επαρχιώτισσες, οι βλαχοαμερικάνες κοινώς; Πολλοί, τόσοι πολλοί που δεν φαντάζεσαι. Και δεν τους αδικώ.

Ο φόβος
Οι άντρες έλκονται από μια γυναίκα που δείχνει λίγο αδύναμη μπροστά τους, που δείχνει να φοβάται με κάποια πράγματα. Δεν είναι σέξι μια σκηνή ταινίας, στην οποία εμφανίζεται, για παράδειγμα, ένα ποντίκι και η γυναίκα παθαίνει φρίκη; Εσένα μπορεί να μη σου λέει τίποτα αλλά για ρώτησε κάποιον φίλο σου. Εκεί οι άντρες νιώθουν προστάτες, κυρίαρχοι του σύμπαντος, σωτήρες. Και αυτό τους ερεθίζει. Γιατί καλός ο φεμινισμός αλλά μη χάσουμε τελείως την μπάλα. Για αυτό δείξε λίγο εύθραυστη, και ας μην είσαι.

Το ελάχιστο βάψιμο και το λιγότερο τέλειο ντύσιμο
Οποιαδήποτε γυναίκα βαφτεί σούπερ και ντυθεί σούπερ θα είναι εντυπωσιακή. Τι συμβαίνει όμως πίσω από αυτά; Αυτό θέλει να ξέρει κάποιος άντρας και αυτό θέλει να δει. Πολλοί άντρες λένε ότι μια γυναίκα, η οποία τις πρώτες φορές που θα τους συναντήσει, είναι στην εντέλεια φτιαγμένη και καλλωπισμένη, φαίνεται κάπως απρόσιτη και είναι δύσκολο να τη γνωρίσουν, να τη μάθουν. Και είναι σωστό αυτό. Γιατί όταν είσαι στην εντέλεια, δεν είσαι ακριβώς ο εαυτός σου. Και είναι σαν να υποδύεσαι ρόλο. Οσο πιο φυσική είσαι, όσο πιο φυσιολογικός άνθρωπος φαίνεσαι, τόσο πιο ελκυστικός και κατανοητός είσαι.

Ρούχα παραλλαγής, στρατιωτικά
Και όμως ναι. Τα ρούχα παραλλαγής είναι σέξι στα μάτια των αντρών. Όταν βέβαια είναι κομψά και σου πάνε. Και αυτό γιατί έρχεται στο μυαλό τους ο πόλεμος, το κυνήγι. Εκείνοι κυνηγοί και εσείς τα σέξι, αθώα θηράματα. Σκεφτείτε πόσο ανάβουν τους άντρες οι στρατιωτίνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα φοράς ρούχα παραλλαγής. Αλλά πού και πού, καλό είναι να τον ανάβεις με army look και να του δίνεις και καμιά προσταγή.

Γυαλιά
Τα σέξι γυαλιά μυωπίας είναι τρελό φετίχ για πολλούς άντρες. Πόσες ερωτικές ταινίες δεν υπάρχουν με τον τίτλο «Καυτές δασκάλες του σεξ» και τα σχετικά. Για δες αυτές τις δασκάλες. Ολες φορούν γυαλιά. Δεν σου λέω να φορέσεις γυαλιά αν δεν χρειάζεσαι. Αλλά αν φοράς ή αν πρέπει να φοράς και δεν το κάνεις επειδή ντρέπεσαι, ξανασκέψου το. Αγόρασε ένα καλό ζευγάρι που σου πάει πολύ και θα σε δει με άλλο μάτι.

Να σε βλέπει να βάφεσαι
Πόσες φορές έχεις πιάσει τον φίλο σου να σε παρακολουθεί όταν βάφεσαι; Για θυμήσου. Κάνε επίσης ένα πείραμα. Δοκίμασε να βαφτείς στο αυτοκίνητο. Θα εκπλαγείς με το πόσοι άντρες όχι μόνο θα σε κοιτάξουν αλλά και με το πόση ώρα θα σε παρακολουθούν, σχεδόν με αδιάκριτο τρόπο. Γιατί; Γιατί απλά απολαμβάνουν τη διαδικασία. Τρελαίνονται και εξιτάρονται με την ευκολία να φτιάχνεσαι και να μεταμορφώνεσαι. Τρελαίνονται με τις κινήσεις, με τον τρόπο που κοιτιέσαι στον καθρέφτη, με όλα. Για αυτό άφησέ τον να σε παρακολουθεί και μην του κλείνεις την πόρτα. Ασε τον να πάρει μάτι και να ετοιμαστεί για μετά που θα βρεθείτε μόνοι.   
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης