Επίσκεψη μαθητών της Α' Λυκείου από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης στο «ΘΕΜΑ»

Επίσκεψη μαθητών της Α' Λυκείου από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης στο «ΘΕΜΑ»

Στο πλαίσιο του προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού - Περιηγήθηκαν στους χώρους της εφημερίδας και του ραδιοφώνου

Οι 17 μαθητές, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους Κ. Μέρμηγκα και Κ. Ανέστη, ενημερώθηκαν από τα στελέχη της εφημερίδας, του protothema.gr και του ραδιοφώνου για την οργάνωση της δημοσιογραφικής δουλειάς. 

Έμαθαν τα... μυστικά των δημοσιογράφων από τον διευθυντή της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», Μπάμπη Κούτρα και μπήκαν στο στούντιο την ώρα που έκανε εκπομπή ο διευθυντής του σταθμού «ΘΕΜΑ 104,6», Βασίλης Χιώτης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν και για το διαδίκτυο. Συνομίλησαν με τον διευθυντή σύνταξης και υπεύθυνο της οικονομικής ιστοσελίδας«newmoney.gr», Βασίλη Στεφανακίδη και τον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας protothema.gr, Μάκη Πολλάτο.Η επίσκεψη περιλεάμβανε επίσης:

-Ενημέρωση από τον πολιτικό συντάκτη της εφημερίδας, Γιάννη Μακρυγιάννη.

-Ενημέρωση από την δημοσιογράφο διεθνών θεμάτων,Μίνα Αγγελίνη, η οποία είχε και την ευθύνη συντονισμού της ξενάγησης.-Ενημέρωση από την αρχισυντάκτρια του ενθέτου της εφημερίδας «Thema People», Τζένη Αγιανδρίτη.

-Ενημέρωση από τον διευθυντή σύνταξης του περιοδικού αυτοκινήτου«CAR», Ντίνο Παπαγιαννόπουλο.

-Ενημέρωση από την διευθύντρια του γυναικείου περιοδικού «Marie Claire», Γαλάτεια Λασκαράκη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

peirates_main01

Μια απάντηση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Η δράση των Τούρκων πειρατών στο Αιγαίο από τον 14ο ως τον 18ο αιώνα - Οι συναλλαγές τους με την Πύλη και τον Σουλτάνο - Τα δεινά των Ελλήνων από τους μουσουλμάνους πειρατές

12
karagwg_arthro

Η συνάντηση των περιπόλων στον Έβρο και η εν ψυχρώ εκτέλεση του στρατιώτη Ζήση Καραγώγου – Η κλιμάκωση της έντασης – Μια πραγματική μάχη Ελλήνων και Τούρκων με πολλά θύματα από τουρκικής πλευράς – Η παρέμβαση ανώτερων στρατιωτικών και πολιτικών και το τέλος της «μάχης του Έβρου»

63
galvanika

Ποιος ήταν ο Ιούλιος Γαλβάνης και γιατί εξόργισε τους φοιτητές του – Οι αιματηρές συγκρούσεις φοιτητών και Αστυνομίας – Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθηνών Δημήτριος Μπαϊρακτάρης – Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τους φοιτητές – Το τέλος των συγκρούσεων

2
athens_arthro

Ένα αγαπημένο θεατρικό είδος που ξεσήκωνε πάντα τους Παλιούς Αθηναίους και Αθηναίες ήταν η επιθεώρηση. Ο κόσμος ξεχνούσε τα καθημερινά του βάσανα και γελούσε αβίαστα. Συγγραφείς πρωτοκλασάτοι όπως ο Χρήστος Χαιρόπουλος, ο Χρήστος Γιαννακόπουλος, ο Αλέκος Σακελλάριος έδιναν με τα κείμενά τους και την απαιτούμενη ποιότητα.