Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του «Nammos»

Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του «Nammos»

Στα χέρια του Ελληνα βασιλιά του ρουμανικού real estate πέρασε το ακίνητο που στεγάζει το «Nammos», ένα από τα διασημότερα beach bar-restaurants στον κόσμο. Η επιχείρηση παραμένει σταθερά στην... τρόικα Ζαννή - Κουσαθανά - Σάμι

Το χρυσό deal, όπως αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», έκλεισε πριν από μερικές ημέρες και κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων που κράτησαν έναν ολόκληρο χρόνο ωσότου συμφωνήσουν οι δύο πλευρές. Η αγοραπωλησία που έφτασε τα 10,5 εκατ. ευρώ αφορά το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται το διάσημο «Nammos», καθώς και το ακίνητο του ξενοδοχείου «Seaside Cottage by Belvedere», μαζί με τον χώρο που έχει νοικιάσει η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ «Luisa».

Η συμφωνία για την πώληση των παραπάνω ακινήτων δεν επηρεάζει τους ιδιοκτήτες του «Nammos», καθώς αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό την ίδια διεύθυνση τουλάχιστον για επτά ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2022, οπότε λήγει το συμβόλαιο μίσθωσης. Ο νέος αγοραστής δεν προτίθεται να διακόψει τη συνεργασία με την τριανδρία Ζαννής Φραντζέσκος - Κωνσταντής Κουσαθανάς - Σάμι Ιμπραήμ, που έβαλε το μυκονιάτικο beach bar-restaurant στη λίστα με τα κορυφαία του κόσμου. Η απίστευτη ιστορία ενός άλλοτε υποτιμημένου παραθαλάσσιου οικοπέδου ξεκινά το καλοκαίρι του 1967. Τότε που το συγκεκριμένο κομμάτι γης ήξεραν μόνο ντόπιοι επειδή εκεί είχαν το περιβόλι τους και την ταβέρνα τους δύο συντοπίτες, ο Κυριάκος και η σύζυγός του Ελένη Αγγελετάκη. Αγρότες που μοχθούν να καλλιεργήσουν ζαρζαβατικά στο αφιλόξενο μυκονιάτικο χώμα για να τα πουλήσουν έπειτα σε πάγκο μπροστά από το ταβερνάκι τους. Η Ψαρού στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Την παραλία προτιμούν ντόπιοι και λίγοι μυημένοι που φτάνουν εκεί με βάρκες

Ο Κυριάκος είναι από τους ριγμένους της οικογένειας Αγγελετάκη. Ο πατέρας του Κωνσταντής προικίζει κάποια από τα παιδιά του με χωράφια-φιλέτα στην περιοχή Ανω Μερά, τα οποία είναι κατάλληλα για γεωργική εκμετάλλευση. Στον Κυριάκο παραχωρεί ένα χέρσο χωράφι που βρίσκεται σχεδόν πάνω στην παραλία της Ψαρούς και πάνω σε αυτό χτίζεται και μια μικρή ταβέρνα που προσφέρει λίγα και καλά.

Ηρεμα νερά και φρέσκο ψάρι
Τα πρώτα χρόνια έως το 1975 η ταβέρνα του Κυριάκου και της Ελένης Αγγελετάκη κινείται σε ρηχά νερά. Οι τουρίστες που επιλέγουν για τις διακοπές τους το μικρό ξερονήσι των Κυκλάδων προτιμούν να μείνουν στη Χώρα εξαιτίας της έλλειψης των στοιχειωδών βασικών υποδομών (καταλύματα και δρόμοι). Μια επίσκεψη στην Ψαρού φαντάζει μακρινό και ανεξερεύνητο ταξίδι. Μόνο οι ντόπιοι και κάποιοι μυημένοι ξέρουν ότι στην Ψαρού έχει ήρεμα νερά και πρώτης διαλογής ψάρι.Το «Nammos», όπως είναι σήμερα, θεωρείται από τα πιο αναγνωρίσιμα beach bars του πλανήτη

 Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ένα από τα αδέρφια του Κυριάκου, ο Ανδρέας Αγγελετάκης, πείθεται να αγοράσει το υπόλοιπο μισό του παραλιακού οικοπέδου και έτσι η ταβέρνα επεκτείνεται.  Μάλιστα από το 1985 τα δεδομένα για τα αδέλφια Αγγελετάκη αλλάζουν προς το καλύτερο. Η επιχείρηση περνάει στα χέρια του μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη του ακινήτου του «Nammos» Κώστα Αγγελετάκη, γιου του Κυριάκου. Νέος και δραστήριος Μυκονιάτης, με όραμα να γεμίσει την παραλία και το εστιατόριό του με την enfant gâté της αθηναϊκής κοινωνίας, που σιγά-σιγά ανάγει τη Μύκονο σε απόλυτο τουριστικό προορισμό της ελίτ. Και όχι μόνο.

 Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του θρυλικού «Remezzo» Μάκης Ζουγανέλης φροντίζει με τον τρόπο του στην εκτόξευση της δημοφιλίας της Ψαρούς. Οσους επώνυμους, ξένους και Ελληνες φιλοξενεί τα βράδια στα σκαλάκια του «Remezzo», τα μεσημέρια τούς μαζεύει στην Ψαρού. Ετσι το μυστικό για την ύπαρξη μιας απάνεμης παραδεισένιας παραλίας μαθαίνεται γρήγορα από στόμα σε στόμα.Θρυλικά είναι τα πάρτυ που διοργανώνονται τα καλοκαιρινά βράδια στο διασημότερο beach bar της χώρας

Από τα μέσα προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990 η ταμειακή μηχανή της ψαροταβέρνας αρχίζει να χτυπάει τρελά νούμερα για την εποχή.  «Το 1997-98 κάναμε τζίρο 3,5-4 εκατ. δραχμές τη μέρα», θυμάται ένας από τους τότε σερβιτόρους που εργάζονταν στην ταβέρνα. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η τρέλα με τις ρεζερβέ ξαπλώστρες που απαιτούσαν οι επώνυμοι πελάτες, μη διστάζοντας ακόμη και να πληρώσουν απίστευτα χρηματικά ποσά.

Το 2002 η ταβέρνα θα αλλάξει χέρια. Για την αγορά της θα ενδιαφερθούν δύο Μυκονιάτες και ένας Αιγύπτιος σεφ. Ο Ζαννής Φραντζέσκος, που εκείνη την εποχή εργαζόταν ως μπάρμαν στο γνωστό «Caprice», προτείνει στον Κωνσταντή Κουσαθανά και στον Σάμι Ιμπραήμ, πρώην ιδιοκτήτη του ιταλικού εστιατορίου «La Casa», να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγοράσουν το εστιατόριο του Αγγελετάκη. Εκείνος τους ζητά 300.000 ευρώ «αέρα» και 4.000 ευρώ τον μήνα για ενοίκιο. Μάλιστα το μερίδιο του Σάμι σε αυτό το νέο επιχειρηματικό σχήμα θα το βάλει η μητέρα του Κωνσταντή Κουσαθανά. «Ηταν θέμα εμπιστοσύνης», θα πει ο Σάμι Ιμπραήμ σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ». Οι δύο πλευρές συμφωνούν, υπογράφουν και οι νέοι ιδιοκτήτες πιάνουν αμέσως δουλειά δημιουργώντας στα συντρίμμια της ταβέρνας ένα καλαίσθητο beach bar-restaurant με την επωνυμία «Nammos».

Ο Ζαννής αναλαμβάνει τη μεταμόρφωση της Ψαρούς σε Σεν Τροπέ, ο Σάμι οργανώνει την κουζίνα αναζητώντας νέες γεύσεις και ο Κωνσταντής, ως δεινός ψαροτουφεκάς, καταπιάνεται με τον καθημερινό εφοδιασμό του «Nammos» με φρέσκα ψάρια και άλλα θαλασσινά εδέσματα. Λέγεται ότι την πρώτη κιόλας σεζόν λειτουργίας του «Nammos» ο τζίρος άγγιξε το 1,5 εκατ. ευρώ. Λίγο καιρό μετά, η ιδιοκτήτρια μπουτίκ επώνυμου ρουχισμού στο Κολωνάκι με την επωνυμία «Luisa» θα προτείνει στον Κώστα Αγγελετάκη να της παραχωρήσει τον χώρο πίσω από το «Nammos», εκεί όπου στεγαζόταν κατάστημα με εξοπλισμό καταδύσεων. Ο Αγγελετάκης συμφωνεί και παραχωρεί το κατάστημα με ενοίκιο 1.500 ευρώ τον μήνα χωρίς να ζητήσει «αέρα». Η συνέχεια του «Nammos» είναι λίγο ως πολύ γνωστή. Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν το μυκονιάτικο beach bar-restaurant θα γίνει γνωστό απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη, με την επιτυχία να πιστώνεται στους δύο Μυκονιάτες και στον Αιγύπτιο συνέταιρό τους που το έφτασαν στην κορυφή ξεκινώντας από το μηδέν.
 
Ο Κορίνθιος βασιλιάς του ρουμανικού real estate
Ο 39χρονος Γιάννης Παπαλέκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο, σπούδασε στο Λονδίνο και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στη Ρουμανία στον τομέα του real estate. Εκεί θεωρείται ένα από τα δυνατά ονόματα, αγοράζοντας από εμπορικά κέντρα μέχρι επιχειρηματικούς πύργους, ενώ διαχειρίζεται εφοπλιστικά κεφάλαια. «Είναι ο τύπος του επιχειρηματία που περνάει τη μισή του ζωή μέσα σ’ ένα αεροπλάνο», λένε για τον κ. Παπαλέκα πρόσωπα που τον γνωρίζουν.  Από το Βουκουρέστι στο Λονδίνο και από κει στη Νέα Υόρκη ή στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να ακούσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή και φίλο Αντώνη Ρέμο και να τον «επιβραβεύσει» με λογαριασμούς αρκετών χιλιάδων ευρώ. Τελευταία φορά όπου εμφανίστηκε στη Μύκονο και στο «Nammos» ήταν πέρυσι τον Αύγουστο, όταν μέσα σε ένα μεσημέρι αυτός και η παρέα του κατανάλωσαν περισσότερα από 100 μπουκάλια σαμπάνιας. Οσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο που είναι μανιακός με τη δουλειά του και χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης και υποστήριξης από ελληνικά και ξένα κεφάλαια. Λέγεται ότι έχει ισχυρές διασυνδέσεις με εφοπλιστές και ότι πολλές φορές ενήργησε για λογαριασμό σχημάτων τα οποία έχει ιδρύσει ως ο άνθρωπός τους στις αγορές των Βαλκανίων.Ο 39χρονος νέος βασιλιάς της Ψαρούς Γιάννης Παπαλέκας, που πρόσφερε 10,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τα χρυσά ακίνητα της παραλίας. Σε μία και μόνο επίσκεψή του τον περασμένο Αύγουστο άνοιξε με την παρέα του πάνω από 100 σαμπάνιες στο «Nammos» 

Ουσιαστικά, δηλαδή, ενεργούσε ως εκπρόσωπος των αφανών αυτών κεφαλαίων, αφού οι Ελληνες επιχειρηματίες δεν ήθελαν να δείξουν ότι ενδιαφέρονται οι ίδιοι για αγορές ακινήτων και γης στη Ρουμανία ή σε άλλες χώρες προκειμένου να μην εκτοξευτούν οι τιμές λόγω της ζήτησης εκ μέρους τους. Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο φέρεται να πολιορκεί και άλλα ακίνητα που στεγάζουν επιχειρήσεις-χρυσωρυχεία στο Νησί των Ανέμων, ενώ φημολογείται ότι συνεργάζεται με Αυστραλούς επιχειρηματίες που επιθυμούν να επενδύσουν στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαλέκας ήταν αυτός που είχε προτείνει στον γιο του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, Μιχάλη, να αναπτύξει τη γνωστή αλυσίδα καφέ Flocafe, καθώς και μια αμερικανική αλυσίδα γρήγορου φαγητού σε δικό του ανεγειρόμενο εμπορικό κέντρο στο Βουκουρέστι, το 2011, εν μέσω οικονομικής κρίσης. Δύο χρόνια μετά, όμως, το εγχείρημα του κ. Σταθοκωστόπουλου εγκαταλείφθηκε και η επένδυση πήγε στράφι.

ΣΧΟΛΙΑ (39)

Τόσο απλό

Πληρώνουν φόρους; Αν πληρώνουν, καλά κάνουν και γλεντάνε, αγοράζουν και πουλάνε... Αν τώρα όλα αυτά τα ...μύρια του άρθρου είναι μαύρα, επειγόντως εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος.

Αισχίνης

Ε ρε κάτι μπροστινοί αυτοφωράκηδες......

menelaos

Τα ελληνικά νησιά ανήκουν σε όλους, Έλληνες και ξένους τουρίστες, δεν είναι δυνατόν ένα νησί καθαρά ελληνικό να ποντάρει μόνο στο ξένο κεφάλαιο, να μην θέλει τους Έλληνες για τουρισμό, επειδή οι Έλληνες όπως και η ελληνική οικονομία περνάει μια βαθιά οικονομική κρίση, αυτό είναι απαράδεκτο και βλακώδεις! το παν στη ζωή δεν είναι το χρήμα, αλλά η ανθρωπιά και ο σεβασμός σε όλους. Εκείνο το καλοκαίρι πριν από 5 χρόνια νομίζω που συντελέστηκε στη Μύκονο, όπου 2 μπράβοι σκότωσαν τον νεαρό από την Αυστραλία, σε πιο beach bar έγινε η δολοφονία? χωρίς καμία αιτία, στο Ναμμος δεν έγινε η δολοφονία?? πως τολμάνε αυτοί οι αληταράδες επιχειρηματίες και μισθώνουν μπράβους, για προστασία??? γιατί δεν το κλείσανε αυτό το beach bar για πάντα?? επειδή δίνει δουλειά σε 100 ανθρώπους??? και τα ναρκωτικά και η σωματεμπορία δίνει επίσης δουλειά σε πολλούς ανθρώπους, έτσι δεν είναι? εάν μια επιχείρηση είναι καθαρή, δεν χρειάζεται μπράβους στη δούλεψη τους, αυτό να το καταλάβουν όσοι σκύβουν με σεβασμό σε αυτούς τους επιχειρηματίες. Σήμερα κιόλας διάβασα στην εφημερίδα σας, ότι τοποθέτησαν βόμβα στο σπίτι ενός επιχειρηματία του Ναμμοs, συμπέρασμα, αυτοί οι άνθρωποι είναι μπλεγμένοι με την παρανομία, σκοτεινά κέντρα, και ανθρώπους του υποκόσμου, έτσι φτιάχνουν τα λεφτά τους. Ξέρω πολλούς Μυκονιάτες που δεν πηγαίνουν στο νησί τους, διότι, έχει ...βρομίσει, όπως οι ίδιοι ομολογούνε. Η Μύκονος θα είναι πολύ καλύτερα χωρίς το Ναμμοs και άλλα σκοτεινά beach bar, που εδρεύουν στο νησί, και έγιναν κράτος εν Κράτει! Αυτά για την αλήθεια, και όχι τεμενάδες σε αυτά τα περίεργα μαγαζιά!

Ευκαιρία!!!

Εμένα πάντως μου φαίνονται λίγα τα 10 Μύρια για το καλύτερο beach bar στον Κόσμο!

Αστός

Σιγά μην κλάσεις χωριατακο Εμ εχεις παει κ αλλου εκτός απο το υπερτημιμενο μπορδελο ;

Παναγιτης

Φιλε μαλλον δεν κατάλαβες τι γράφει. Το Οικημα αγόρασε Οχι την επιχειρηση.... Τα ενοικια παιρνει , δεν παιρνει τις εισπραξεις του Ναμμος . Το ναμμος αμα πουληθει θα πουληθει με 9ψηφιο νούμερο

Andreas

Kanenas sovaros epixirimatias den prokeitai na anoxei 100 mpoukalia sampanias, auta mono ta lamogia

Athineos

Κάποτε σε μια συνέντευξη για εργασία με ρώτησαν γιατί έχω κάνει τόσα διαφορετικά πράγματα, ψάχνω για την αλήθεια του απαντάω και μου λέει είσαι σίγουρος? Η αλήθεια είναι πικρή. Το συγκεκριμένο μαγαζί φέρνει στην χώρα μας χρήματα και παγκόσμια διαφήμιση. Επίσης απασχολεί πάνω από 100 άτομα προσωπικό, που σημαίνει ότι 100 οικογένειες ζουν από αυτό. Το μαγαζί έχει πολλά έσοδα αλλά και άλλα τόσα έξοδα και είναι πραγματικά ότι καλύτερο σε εξυπηρέτηση και ποιότητα, αλλά δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ που βγάζεις 600 γιατί πολύ απλά δεν σκοπεύει να σε έχει πελάτη του, για αυτό και σου βάζει της ξαπλώστρες 90 για να πάει αυτός που θα χαλάσει αλλά 100++ σε φαγητό - ποτό Και πιστέψτε με είναι πολλοί αυτοί που χαλάνε τον μηνιαίο μισθό του Έλληνα, σε ένα απλό μπάνιο τους. Και δεν φαίνονται ούτε κάνουν θόρυβο, ο θόρυβος γίνεται από τον Έλληνα, και από τα βυζια που πάνε να κλέψουν λίγο από όλο αυτό το μαγικό που συμβαίνει εκεί. Τώρα για την Μύκονο, είναι ένα νησί σαν όλα τα άλλα τον χειμώνα, αλλά λόγω του χρήματος που έρχεται το καλοκαίρι και της ποσότητας του τουρισμού για αυτόν που δεν ξέρει να κινηθεί υπάρχει πρόβλημα και πιθανότητα να παρεξηγηθει, η Μύκονος είναι μοναδική η θάλασσα πεντακάθαρη με πολύ ζωντανό βυθό και πολλά ψάρια, ο μυκονιατης είναι δουλευταρας και του αξίζει να έχει το παραπάνω. Τα χρήματα που βγάζουν το καλοκαίρι τον επόμενο χειμώνα με ηρεμία θα γίνουν επένδυση μετά από ορθή σκέψη. Εύχομαι σε όλους να καταφέρουν να ζήσουν ένα μυκονιατικο γλέντι με ντόπιους για να νιωσουν λίγο από αυτά που σας περιγράφω, η ζωή εκεί είναι όπως πρέπει να ήταν σε όλη την Ελλάδα. Όλες η απόψεις είναι σεβαστες και δεκτές. Είναι όμως απλά απόψεις. Γ.Κ

Μύκονος ρεεεεεε

Πόσοι μιζεροι κομπλεξικοί μαζευτήκατε σε χρόνο ρεκόρ. Δεν έχετε ιδέα από τη Μύκονο κι έχετε άποψη ξερολες. Αν στο νησί των ανέμων στο κέντρο του Αιγαίου με τα περισσότερα ρεύματα και τα πιο κρύα νερά μιλάτε για νερά με κάτουρα, τότε σας αξίζουν οι χαβουζες που πάτε και κολυμπάτε. Η Μύκονος είναι τοπ προορισμός παγκοσμίως πολύ απλά γιατί προσφέρει τα πάντα. Έλα ρε ξερολα 10 Αυγούστου να σε πάω σε παραλία χωρίς ξαπλώστρες ερημική χωρίς κόσμο να παραμιλας βλαχαδερο. Έχεις επιλογή για τα πάντα. Μην πας να δεις τους σελεμπριτις αν δεν θες. Δεν σε υποχρεώνει κάνεις. Να φας σε ήσυχο ταβερνάκι δίπλα στο κύμα. Αν θες εν βράδυ να πας να κρεπαλιασεις, μπορείς. Αν όχι επίσης μπορείς. Θέλεις παραλία με άμμο? εχεις. Με βότσαλο? Έχεις. Με ξαπλώστρες και Μπιτς μπαρ? Έχεις. Ερημική? Έχεις . Για παιδιά? Έχεις. Για γυμνισμο? Έχεις. Για σερφινγκ? Έχεις. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ μέσα σε 10λεπτες αποστάσεις. Για αυτό την ξέρει όλος ο κόσμος. Αλλά οι μιζεροι ξερολες κομπλεξικοι Ελληνες που δεν μπορούν να την πλησιασουν γιατί φοβούνται, την κατηγορούν. Στο μόνο που συμφωνώ είναι στα περί φοροδιαφυγής.

Ναπαλμ

μπας και απαλλαχθουμε απο τη νησιωτικη θρασοφουστικη υπανθρωπιλα σας βλαχαδερα, που καραψωνιστηκατε επειδη ηρθε χρημα στο χωριο σας

BYZANTIOS

AYTA EINE OLA AFTHERETA KTISMENA ME EKATOMMYRIA FORODIAFYGH ME TOUS MPRABOUS TON APATEONON NA KOUMANTAROUN AYTH EINE H MYKONOS THS XREOKOPHMENHS ELLADAS KAI TA KOROIDA OI POLITES SIOPOUN

Κάτι είπες. ....

Αυτό έχεις να πεις? Όλα τα ταβερνάκια πάνω στο κύμα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας αυθαίρετα είναι. Τα θαυμάζεις όμως . Αρκεί για σενα να μην είναι Μύκονος. .....

ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.

Δανάη

ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ: Ο,τι πεις....Εάν ποτέ θελήσω τριτοκοσμικές διακοπές με μπόλικη καφρίλα, βλαχο-μπαρόκ αισθητική, αφόρητη δηθενιά και D-class καταστάσεις, να είσαι σίγουρος ότι θα προτιμήσω τη Μύκονο!

Δυστυχως

Δυστυχώς επειδή έχουμε την νοοτροπία του "Μυκονιάτη" φτάσαμε εδώ που είμαστε..........και όσο υπάρχουν Ελληνες που θέλουν να γίνουν "Μυκονιατες", δεν έχουμε κανένα μέλλον......

Γιαννης

Στα Ναμμας ποιος ειναι ο κυριος... εφορια να πληρωνει και ας τον λενε και λουκια!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Kalogeros_m

Πυρσοί και φάροι από το μυθικά χρόνια ως τον Μεσαίωνα – Η εξέλιξη των φάρων από τον 18ο αιώνα ως τις μέρες μας – Το ελληνικό φαρικό δίκτυο – Μερικοί ξεχωριστοί ελληνικοί φάροι.

palia-athina_main01

«Αν βρίσκονταν κανένας πριν λίγα χρόνια που να μας έλεγε ότι στην Αθήνα, την Αθήνα του μόνιππου και της καρότσας, θα κυκλοφορούσανε σε λίγο τόσες χιλιάδες αυτοκίνητα, ασφαλώς και μ’ όλο μας το δίκηο θα τον θεωρούσαμε τρελλό.

4
ellines_logioi_arthro

Οι πρώτοι Έλληνες λόγιοι μοναχοί στη Δύση (8ος αι.) - Από τον 14ο αιώνα εώς την άλωση της Πόλης - Έλληνες λόγιοι στη Δύση μετά την άλωση και η μεγάλη συμβολή τους στην Αναγέννηση - Πλατωνισμός και Αριστοτελισμός

10
aloga

Πετρόχτιστα αρχοντικά, λιθόστρωτα καλντερίμια, βυζαντινές εκκλησίες, ένα φράγκικο κάστρο, ποτάμια και γεφύρια συνθέτουν στις πλαγιές της Αρκαδίας ένα από τα ομορφότερα ελληνικά χωριά, την Καρύταινα, το χωριό του Πεντοχίλιαρου.

fdrfrw

Τι είναι η ευγονική – Από τον Francis Galton ως την ταύτιση της ευγονικής με τον ναζισμό – Η φυλετική υγιεινή-Οι Έλληνες ευγονιστές: Ι. Κούμαρης, Σ. Τσουρουκτσόγλου, Ν. Λούρος κ.ά. – Οι ακραίες και απαράδεκτες απόψεις επιστημόνων για ορισμένες κοινωνικές ομάδες

22