Αλίσα Σμιντ: Οργώνει τους στίβους αλλά βγάζει τα προς το ζην από τα social media

Αλίσα Σμιντ: Οργώνει τους στίβους αλλά βγάζει τα προς το ζην από τα social media

Με ανάρτηση στο Instagram θέλησε να δείξει τις δύο της πλευρές 

Alisa_Exof
Η πρωταθλήτρια του στίβου Αλίσα Σμιντ όταν δεν κατεβαίνει σε αγώνες φροντίζει να κρατά σε εγρήγορση τους θαυμαστές της μέσα από τα social media. Η Γερμανίδα δρομέας των 400μ. είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και στην τελευταία της ανάρτηση έδειξε στους followers της τις δυο της πλευρές: της αθλήτριας και της influencer.


Όπως άλλωστε έχει πει και η ίδια για να βγάζει τα προς το ζην κάνει το μοντέλο διαφημίζοντας ρούχα καθώς τα χρήματα που παίρνει ως αθλήτρια δεν της φτάνουν ούτε για τα απαραίτητα.

Κλείσιμο

«Πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους Γερμανούς αθλητές στίβου να ζήσουν από τον αθλητισμό. Αν είμαστε στην εθνική ομάδα λαμβάνουμε μόνο 700 ευρώ τον μήνα, ένα ποσό που δεν αρκεί για να ζήσεις. Συχνά πληρώνουμε από την τσέπη μας επειδή έχουμε έξοδα μετακίνησης και ξενοδοχείου που δεν καλύπτονται πάντα. Είμαι ευγνώμων που κερδίζω τα χρήματά μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορώ να γλυτώσω άλλη μια δουλειά μερικής απασχόλησης», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Αλίσα Σμιντ
Η Αλίσα ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τον στίβο το 2018 αλλά η δημοτικότητά της «εκτοξεύτηκε» από τη στιγμή που ανέλαβε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ντόρτμουντ.

Η Αλίσα, αναρτά στο Instagram την γυμναστική που της αρέσει να κάνει και με αυτόν τον τρόπο δίνει ιδέες για το πώς καταφέρνει να διατηρεί ένα τόσο ωραίο κορμί.

Έχει περίπου 5 εκατ. followers, έχει ανακηρυχθεί η «πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου» και το 2022 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes 30 κάτω των 30.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπαράζ ελέγχων της ΑΑΔΕ σε αίθουσες για γάμους, βαπτίσεις και κοπές πίτας - Στο 61% η παραβατικότητα, μπήκαν 9 λουκέτα


Το Ιράν εκτελεί τέσσερις καταδικασθέντες για κατασκοπεία επ’ ωφελεία του Ισραήλ


Η ιστορία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που τον έπιασε για απάτη η Αρχή για το Ξέπλυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης