Νέα Υόρκη: «Ο σύζυγος της ογκολόγου δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία - αυτοκτονία», λέει η αστυνομία

Νέα Υόρκη: «Ο σύζυγος της ογκολόγου δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία - αυτοκτονία», λέει η αστυνομία

Σιγή ιχθύος για το αν η γυναίκα υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη - «Τα τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σέρνουν τον σύζυγο στη λάσπη», είπε η αστυνομία

Doctor_Cascetta_Exof
Ο σύζυγος της ογκολόγου στη Νέα Υόρκη η οποία πυροβόλησε θανάσιμα την 4 μηνών κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την τραγωδία, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκρίνισε ένας αστυνομικός της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Ο Στίβεν Νέβελ, αξιωματικός έβαλε τέλος στις διαδικτυακές φήμες ότι ο τραγικός σύζυγος και πατέρας Τιμ Τάλτι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στον θάνατο της 40χρονης συζύγου του και του μωρού τους.

«Τα τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σέρνουν τον σύζυγο στη λάσπη», δήλωσε ο Νέβελ στο Today.com. «Αλλά μπορώ να σας πω 100% κατηγορηματικά, ότι δεν το έκανε αυτός».

Κλείσιμο
Ο αξιωματικός επανέλαβε ότι ο Τάλτι - ένας 37χρονος επιχειρηματίας που είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας με μπάρες πρωτεΐνης που φέρει το όνομά του - δεν βρισκόταν στο σπίτι του ζευγαριού, την ώρα της τραγωδίας το Σάββατο.

Ο Νέβελ άφησε να εννοηθεί ότι οι εικασίες σχετικά με την υποτιθέμενη εμπλοκή του συζύγου προήλθαν μετά από τηλεφώνημα που έλαβε η αστυνομία από άγνωστο άτομο σχετικά με τους πυροβολισμούς.

Krystal_Tim1


«Είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να καταλήξουν σε θεωρίες συνωμοσίας», δήλωσε ο Νέβελ, επιπλήττοντας όσους διαδίδουν τις θεωρίες.

Ο αξιωματικός πρόσθεσε ότι οι γονείς του Τάλτι και της Κασκέτα, οι οποίοι βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα των πυροβολισμών, ήταν «πέρα για πέρα συνεργάσιμοι», με την αστυνομία.

Ο Νέβελ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση και αρνήθηκε να σχολιάσει αν η επιλόχειος κατάθλιψη έπαιξε ρόλο στη δολοφονία - αυτοκτονία.

Τα σχόλια του αξιωματικού ήρθαν καθώς γείτονες της οικογένειας δήλωσαν στην εφημερίδα The Post ότι η αστυνομία και τα ασθενοφόρα είχαν πάει στο σπίτι των Τάλτι και Κασκέτα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Doctor_Cascetta1


Ο Μπομπ Στιούαρτ, 71 ετών, δήλωσε ότι είδε την αστυνομία και τα ασθενοφόρα να σταματούν στο σπίτι τουλάχιστον δύο φορές, αλλά παραμένει ασαφές για ποιο λόγο.

Η Κασκέτα, απόφοιτος του Albany Medical College, ήταν ειδικός αιματολογίας-ογκολογίας στο Mount Sinai και είχε ολοκληρώσει την ειδικότητά της στην Ιατρική Σχολή Hofstra North Shore LIJ, σύμφωνα με το βιογραφικό της που έχει πλέον αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του Mount Sinai.

Η εξειδίκευσή της στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού τροφοδοτήθηκε από τον θάνατο της καλύτερης φίλης της μητέρας της από την ασθένεια όταν η Κασκέτα ήταν στο γυμνάσιο, έγραψε ο Τάλτι στον ιστότοπο της εταιρείας του.

Το Mount Sinai Health System ανέφερε σε ανακοίνωσή του μετά την τραγωδία: «Η κοινότητα του Mount Sinai είναι πολύ θλιμμένη από την τραγική απώλεια μιας γιατρού του Mount Sinai Health System και του παιδιού της. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους ασθενείς της Δρ. Κασκέτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Όλοι ήξεραν, κανείς δεν απέτρεψε το ραντεβού θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια - Τα τρία κενά στη στάση της ΕΛΑΣ

Στον Εισαγγελέα ο ντελιβεράς που έδειρε μέχρι θανάτου 50χρονο για μία παρατήρηση στη Θεσσαλονίκη

Γιατί ανεβαίνουν τα κρούσματα του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης