Sphere στο Λας Βέγκας: Φωταγωγήθηκε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια του πλανήτη - Βίντεο

Sphere στο Λας Βέγκας: Φωταγωγήθηκε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια του πλανήτη - Βίντεο

Το κτίριο που ξεχωρίζει για το σφαιρικό του σχήμα κάνει δοκιμές λίγες εβδομάδες οι U2 εγκαινιάσουν τον χώρο το φθινόπωρο

las_vegas_sphere-xr
Την Κυριακή, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Λας Βέγκας πήραν μια γεύση από την πρώτη παρουσίαση του Sphere πριν από τα επίσημα εγκαίνιά του.

Το Sphere, που βρίσκεται κοντά στο διάσημο Las Vegas Strip, είναι ένας νέος χώρος μουσικής και ψυχαγωγίας. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, οι διάσημοι U2, πρόκειται να είναι το πρώτο που θα εμφανιστεί εκεί το φθινόπωρο του 2023.

O τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KSNV αποκάλυψε ότι το εξωτερικό της Σφαίρας, που ονομάζεται εξώσφαιρα, είναι προγραμματισμένο να ανάψει σήμερα για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου.

Κλείσιμο
Εν αναμονή των εορτασμών, η Σφαίρα φωταγωγήθηκε την Κυριακή και ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό βίντεο της Εξώσφαιρας, αποκαλύπτοντας εκατομμύρια πορτοκαλί και κόκκινα φωτάκια.

Το Sphere μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 17.000 θεατές ενώ το ύψος του εντυπωσιακού κτιρίου φτάνει τα 110 μέτρα περίπου.

Η κατασκευή του χώρου είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2018, από την Madison Square Garden Co. και τη Las Vegas Sands Corp.

«Θα φιλοξενούμε συναυλίες, διαμονές και βραβεία, μαζί με εταιρικές εκδηλώσεις/παρουσιάσεις προϊόντων και ένα ευρύ φάσμα άλλων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Αυτό περιλαμβάνει εκδηλώσεις για κοινό που θέλει να είναι πιο συνδεδεμένο, ακόμα και να συμμετέχει, στην εμπειρία της εκδήλωσης, όπως μαζικά τυχερά παιχνίδια», είχε πει η Kimberly Kerns, αντιπρόεδρος επικοινωνίας της Madison Square Garden Co.

Ειδήσεις σήμερα:

Φεύγουν οι Ιρλανδοί μετά τον θάνατο των δύο 18χρονων στην Ίο - Στον Πειραιά η νεκροψία


Ποιος είναι ο βουλευτής της ΝΔ που εμφανίστηκε με σκύλο-οδηγό στην ορκωμοσία της Βουλής


Το Twitter έκανε «πάρτι» με την ορκωμοσία των 300 της Βουλής - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης