Δικαστική διαμάχη: Στην αντεπίθεση ο Πάνος Γερμανός - Τι ζητάει από τον Καραφωτάκη

Οι αγωγές-ανταγωγές Καραφωτάκη και Γερμανού διαδέχονται η μία την άλλη και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις - Η πλευρά του Πάνου Γερμανού φέρεται να είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους με κάθε κόστος, γιατί θεωρεί πως είναι πλέον θέμα αρχής

Σε μπούμερανγκ μετατράπηκε η ακατανόητη αξίωση του πρώην στελέχους της OLYMPIA Κώστα Καραφωτάκη να διεκδικήσει από τον ιδιοκτήτη του διεθνούς ομίλου Πάνο Γερμανό, ποσό αποζημίωσης ύψους 83.000 ευρώ μετά την απομάκρυνση του από τα καθήκοντα του, παρότι ο τελευταίος όλα τα χρόνια της συνεργασίας τους τον αντάμειψε με πολλά εκατομμύρια ευρώ σε Bonus, μισθούς και μετοχές.

Μετά από αυτή του την ενέργεια, το αφεντικό της Olympia και βλέποντας την αγνωμοσύνη του πρώην υπαλλήλου του, αποφάσισε να προχωρήσει σ' ένα δικαστικό αγώνα για να διεκδικήσει πίσω τόσο τα Bonus και το ποσοστό 6% των μετοχών που του είχε δωρήσει, προβάλλοντας λόγους απιστίας προς την εταιρεία αλλά και πλημμελούς ενασχόλησης με τα καθήκοντα του, παρότι αμείβετο με 32.400 ευρώ τον μήνα, ακόμα και για τους 18 μήνες που παρέμεινε τυπικά και χαριστικά στην εταιρεία, μετά τη ρήξη των σχέσεων τους.

Ήταν να μη βγουν τα μαχαίρια από τα θηκάρια. Τώρα πρέπει να ματώσουν και η πλευρά Γερμανού φέρεται να είναι αποφασισμένη να φθάσει το θέμα μέχρι τέλους με κάθε κόστος γιατί θεωρεί πως είναι πλέον θέμα αρχής.

Οι αγωγές-ανταγωγές διαδέχονται η μια την άλλη, και τα επιχειρήματα των μεγάλων δικηγορικών εταιρειών που έχουν αναλάβει τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές, δεν φείδονται στη χρήση ακόμα και πιπεράτων λεπτομερειών για να μορφώσει άποψη ο δικαστής που θα κρίνει τη διένεξη.

Παρακάτω ακολουθεί η τελευταία αγωγή που κατέθεσε τον περασμένο Μάιο η πλευρά Γερμανού όπου εμφαίνονται οι διεκδικήσεις από το πρώην στέλεχος του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr