To καινούριο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ινιέστα: «Αντρές, ένας απροσδόκητος ήρωας»

To καινούριο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ινιέστα: «Αντρές, ένας απροσδόκητος ήρωας»

Έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα του Αντρές Ινιέστα σε γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα, στο οποίο ο θρυλικός Ισπανός μέσος αποκαλύπτει πως υπήρξε εποχή όπου υπέστη κατάθλιψη και ένιωθε ότι βρισκόταν «σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο»

iniesta-1
Ο τίτλος, απόλυτα ταιριαστός: «Αντρές Ινιέστα, ένας απροσδόκητος ήρωας». Γιατί αυτό ήταν ο Ινιέστα, στην πρόκριση – θρίλερ της Μπαρτσελόνα επί της Τσέλσι στον δρόμο για το πρώτο τρεμπλ το 2009 και, βεβαίως, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία, ένα χρόνο αργότερα.

Στο ντοκιμαντέρ της διαδικτυακής πλατφόρμας «Rakuten TV», ο θρυλικός Ισπανός μέσος της Μπάρτσα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ιαπωνική Βίσελ Κόμπε, αποκαλύπτει ότι την σεζόν 2009-10 υπέστη κατάθλιψη και ένιωθε ότι βρισκόταν σε «ένα πηγάδι χωρίς πάτο».
iniesta2
Ο Αντρεσίτο μιλάει για το δύσκολο ξεκίνημά του και το δράμα που βίωσε η οικογένειά του για να τον αφήσει μόνο του στην Βαρκελώνη και την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, σε ηλικία δώδεκα ετών, αλλά και για την σπουδαία καριέρα που ακολούθησε, καθώς και την οικογένειακή ζωή με την σύζυγό του Άννα και τα παιδιά τους.

Το εγκώμιο του Ινιέστα πλέκουν, μεταξύ άλλων, ο Λιονέλ Μέσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Τσάβι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Νεϊμάρ, ο Νταβίδ Βίγια, αλλά και αντίπαλοι όπως ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, αλλά και ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, ο οποίος παραδέχεται ότι «εξακολουθώ να κλαίω όποτε βλέπω το γκολ που μου έβαλε στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'»!

Andrés Iniesta - The Unexpected Hero - Trailer - Messi & Countless Players Praise Him In Documentary
Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Times - UEFA : Με βαθμολογικά κριτήρια τα εισιτήρια σε Champions και Europa League

Βίντεο: Ο μοναδικός Ρονάλντο έκανε κλήρωση... Champions League για τις δουλειές του σπιτιού

Αντιπρόεδρος ΔΟΕ: «Οι Ολυμπιακοί θα γίνουν το 2021 ή καθόλου - Μη πρακτική η μόνιμη τέλεση τους στην Ελλάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης