Πολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στην κουβέντα στο instagram ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Φάμπι Φονίνι
Μετά από τον Άντι Μάρεϊκαι τον Σταν Βαβρίνκα ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε κουβέντα στο instagram και με τον Φάμπιο Φονίνι.
Στην διάρκεια του live ο Ιταλός και ο Σέρβος μίλησαν και για το ρόλο του προπονητή στο τένις και αποκάλυψαν ποιους αθλητές θα ήθελαν να προπονήσουν σήμερα.
Ο Φάμπιο Φονίνι επέλεξε με κλειστά μάτια τον Νίκ Κύργιο ενώ ο "Νόλε" είπε: «Πιθανότατα θα προπονούσα τον Φελίξ Αλιασίμ. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του γιατί είναι πολύ καλός τύπος, πολύ ταλαντούχος και δουλεύει σκληρά. Και τον Σαποβάλοφ επίσης και τον Τσιτσιπά».
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.