Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Ροσέλ: «Στη φυλακή μας έδωσαν προφυλακτικά και βαζελίνη»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Ροσέλ: «Στη φυλακή μας έδωσαν προφυλακτικά και βαζελίνη»

Η σοκαριστική δήλωση του άλλοτε προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή του για ένα οικονομικό έγκλημα, για το οποίο αθωώθηκε, αφού πρώτα έμεινε 643 ημέρες στην φυλακή

rosell-barcelona
Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή και, ελεύθερος πλέον, μίλησε για την περιπέτειά του στην «Mundo Deportivo» λέγοντας μερικά σοκαριστικά γεγονότα.

Τέτοιες ημέρες πριν από έναν χρόνο, ο Σάντρο Ροσέλ έβλεπε επιτέλους φως στο τούνελ. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014, πέρασε 643 ημέρες σε προσωρινή κράτηση σε φυλακή της Μαδρίτης, για ένα οικονομικό έγκλημα, για το οποίο εντέλει αθωώθηκε!

Ένα χρόνο μετά, ο Ροσέλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «Mundo Deportivo», στην οποία επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «Την πρώτη μέρα μάς έδωσαν τέσσερα προφυλακτικά και τέσσερα βαζάκια βαζελίνης. Ανησύχησα». Ενώ πρόσθεσε «Αν δεν ήμουν πρόεδρος της Μπάρτσα, δεν θα είχα πάει φυλακή. Γι' αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία. Ούτε θεωρώ ότι κανείς θα με είχε ερευνήσει επιχειρηματικά, ούτε θα με είχε κατασκοπεύσει, ούτε καν θα είχα αυτό το νομικό κυνήγι που εξακολουθώ να έχω. Από τότε που εξελέγη πρόεδρος της Μπάρτσα, είχα 72 έρευνες των οικονομικών αρχών. Πριν γίνω πρόεδρος, μηδέν. Τυχαίο;».

«Στη φυλακή είτε πεθαίνεις εσωτερικά, είτε βγαίνεις πιο δυνατός. Εγώ είχα την συμπαράσταση της γυναίκας μου, των γονιών μου και των φίλων μου σε όλο αυτό», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μαφία Ρομά: O αρχηγός της έκρυβε 11 τόνους αντισηπτικών

Αυτός είναι ο μακελάρης του Καναδά που σκότωσε 16 ανθρώπους

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: 116 νεκροί - Δέκα νέα κρούσματα - 2.245 συνολικά - 61 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης