Νόβακ Τζόκοβιτς για εμβόλιο κορωνοϊού: Δεν θα ήθελα να εμβολιαστώ

Νόβακ Τζόκοβιτς για εμβόλιο κορωνοϊού: Δεν θα ήθελα να εμβολιαστώ

«Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να ταξιδέψω» είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε Σέρβους συναδέλφους του

novak-djokoovic
Αντίθετος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορωνοϊό δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συζήτηση που είχε, μέσω Facebook live, με Σέρβους αθλητές.

Ο Σέρβος τενίστας που βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις τόνισε πως είναι προσωπικό του δικαίωμα να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και πως κανένας δεν μπορεί να τον κρίνει για τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να ταξιδέψω. Αλλά αν γίνει υποχρεωτικό, τι θα συμβεί; Θα πρέπει να αποφασίσω. Έχω τις δικές μου σκέψεις για το θέμα κι αν αυτές οι σκέψεις αλλάξουν κάποια στιγμή, δεν το γνωρίζω. Υποθετικά, αν η σεζόν συνεχιστεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο, καταλαβαίνω πως ένα εμβόλιο θα κριθεί απαραίτητο για την αποφυγή μίας αυστηρής καραντίνας, αν και δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο μακελάρης του Καναδά που σκότωσε 16 ανθρώπους

Κορωνοϊός: Κατέληξε 67χρονη - Στους 114 οι νεκροί στην Ελλάδα

Η Βρετανία δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα της μετάγγισης με πλάσμα από επιζώντες του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης