Λιβάγια: «Θέλω και εγώ να είμαι στην Αγια-Σοφιά»

Λιβάγια: «Θέλω και εγώ να είμαι στην Αγια-Σοφιά»

Δηλώσεις... παραμονής στην ΑΕΚ από τον Μάρκο Λιβάγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sportime

ΜΑΡΚΟ_ΛΙΒΑΓΙΑ
Μπορεί να μην το είπε ξεκάθαρα αλλά το άφησε να εννοηθεί. «Θέλω και εγώ να είμαι στην Αγια-Σοφιά» αναφέρει ο Μάρκο Λιβάγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sportime θίγοντας εμμέσως πλην σαφώς το θέμα της παραμονής του και ψηφίζοντας υπέρ αυτής.

Ο Κροάτης επιθετικός διευκρίνισε πως σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του έκανε λόγο για ενδιαφέρον και όχι για πρόταση από πέντε ομάδες και στη συνέχεια επεσήμανε όμως ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται και από την ομάδα, πετώντας εκεί το... γάντι.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Λιβάγια στη Sportime...

-Εάν είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ...

«Χαχαχα… (γέλια). Όχι, ο Μάρκο Λιβαγια δεν θέλει να είναι ηγέτης. Ο Μάρκο θέλει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλει να παίξει στην ‘’Αγιά Σοφιά’’. Αυτό είναι το σίγουρο. Οπως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έτσι και εγώ θέλω να είμαι μέσα στην ‘’Αγία Σοφιά’’.

-Για δηλώσεις σε ΜΜΕ της Κροατίας περί πέντε ομάδων που θέλουν να τον αποκτήσουν...

«Πιστεύω ότι ίσως δεν έχει γίνει καλή απόδοση των λεγόμενων μου σε μια συνέντευξη που έδωσα πριν λίγο καιρό στην Κροατία. Μίλησα για ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, όχι για προτάσεις. Και δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό. Ο στόχος μου είναι να είμαι χαρούμενος, να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Και εδώ είμαι χαρούμενος πραγματικά. Πάντα σε αυτές τις αποφάσεις συμμετέχουν δύο μέρη, το κλαμπ και ο ποδοσφαιριστής και εγώ σίγουρα είμαι χαρούμενος εδώ. Αυτό πρέπει να το ξέρει και ο κόσμος και η ΑΕΚ».

-Εάν είναι χαρούμενος στην Ελλάδα:

«Είναι χαρούμενη η οικογένεια μου στην Ελλάδα, είναι σημαντικό αυτό. Έχω προσαρμοστεί πλέον στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είναι πολύ σημαντικό όταν η οικογένειά σου είναι χαρούμενη σε μια ξένη χώρα. Στην Ελλάδα δεν είναι δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος για να πω την αλήθεια. Είναι μια χώρα καταπληκτική που τα έχει όλα και εμείς ζούμε ωραία και σε μια ωραία περιοχή. Αυτό που σκέφτομαι είναι υπό αυτές τις συνθήκες μπορώ να πάρω τις αποφάσεις μου πιο εύκολα όταν έρθει η ώρα να μείνω ή να φύγω».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τέλη Απριλίου η αξιολόγηση για την χαλάρωση των μέτρων

Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος της Βιοϊατρικής Ευάγγελος Σπανός

Αρνιά και κατσίκια... τέλος! - Σοβαρές ελλείψεις στην αγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης