Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Έζησα απίστευτες στιγμές στον Παναθηναϊκό»
Για την τετραετή θητεία του στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα
Ο πρώην αρχηγός της «σελεσάο» αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα και στην αγάπη που εισέπραξε στον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή και αναφέρθηκε στην τιμή να εκπροσωπήσει το σύλλογο σε κληρώσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό. Νοιάζομαι γι’ αυτόν, ενημερώνομαι κι όποτε ακούω το όνομά του αισθάνομαι όμορφα.
Είναι πάντα ωραίο ν’ ακούω γι’ αυτό το κλαμπ και αυτή την υπέροχη χώρα. Μου λείπουν πολλά στην Ελλάδα. Η χώρα, οι ευγενικοί της άνθρωποι...
Πήρα απεριόριστη αγάπη εκεί. Ήμουν 3,5 χρόνια, πήρα τίτλους, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ως τεχνικός διευθυντής είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον σύλλογο σε κληρώσεις στην UEFA και σε διεθνή φόρουμ ποδοσφαίρου».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.