Κορωνοϊός - Αθλητισμός: «Αν χειροτερέψουν τα πράγματα θα διακόψουμε το πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται»

Κορωνοϊός - Αθλητισμός: «Αν χειροτερέψουν τα πράγματα θα διακόψουμε το πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται»

Ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ,Υπουργός Αθλητισμού και Τουρισμού της Λευκορωσίας, αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης της χώρας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα μολονότι έχουν καταγραφεί 3.728 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ τουλάχιστον 36 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους λόγω κορωνοϊού

Belarus_League1
Ο Κόβαλτσουκ ισχυρίστηκε πως η πολιτική ηγεσία της χώρας παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορωνοϊό και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ομοσπονδία της Λευκορωσίας.

«Όχι μόνο κάθε εβδομάδα, αλλά σε καθημερινή βάση παρακολουθούμε την κατάσταση στη χώρα. Πιστέψτε με, εάν κάποιος υποστηρίζει πως σε συνεργασία με την ομοσπονδία της Λευκορωσίας δεν εξετάζουμε με προσοχή το θέμα τότε κάνει λάθος. Ακούμε με προσοχή τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας».

Ο Λευκορώσος πολιτικός σημείωσε πως η κατάσταση επιδεινωθεί τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί, σημειώνοντας ωστόσο πως μέχρι στιγμής δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

«Θέλω να πω στους οπαδούς να ακολουθούν τις οδηγίες. Εάν η κατάσταση χειροτερέψει τότε θα ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα που μπορούν να φτάσουν μέχρι την αναβολή του πρωταθλήματος ή την διακοπή με τα ματς να μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη.

Κλείσιμο
Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον. Το παρακολουθούν πολλοί οπαδοί στη χώρα. Ο κόσμος αγαπάει το νούμερο ένα άθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Κανείς δεν σε αναγκάζει να πας στο γήπεδο, όποιος θέλει πηγαίνει».

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Αναβολή μέχρι τον Σεπτέμβριο στο γαλλικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Σπουδαία κίνηση από τον Κονέ: Προσέφερε έξι αυτοκίνητα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

Εννιά ομάδες της Premier League ζητούν να τελειώσει, αλλά με... «ψαλίδι» η σεζόν

ΑΕΚ: Τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, οκτώ μήνες εκτός γηπέδων ο Μελισσανίδης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης