Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Κόσμος στα γήπεδα από το 2021 και μετά»
Αμερικανός επιδημιολόγος προειδοποίησε ότι θα είναι τρομερό ρίσκο αν χιλιάδες κόσμος σπεύσει στα γήπεδα με την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας μετά το τέλος της καραντίνας λόγω κορωνοϊού
Ο Ζακ Μπίνεϊ, επιδημιολόγος στο Emory Univesity της Ατλάντα στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, μίλησε στους Times και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για όσους νομίζουν πως με την επιστροφή στην κανονικότητα όλα θα ήταν όπως πριν...
«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι κάθε μέλος που προσθέτει κανείς σε μια παρέα, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το ρίσκο της διασποράς. Αρκούν ελάχιστα άτομα σε πλήθος 60.000 ατόμων μέσα σε ένα γήπεδο για να συμβεί κάτι πολύ κακό. Είναι μεγάλο ρίσκο.
Θα έλεγα ως επιστήμονας πως δεν γίνεται να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα αν δεν υπάρξει εμβόλιο. Τελεία και παύλα. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο αυτό. Το καλύτερο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι να περάσει ένα διάστημα 18 μηνών...» ήταν τα λόγια του καθηγητή!
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.