Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρος: Η Λίβερπουλ ανακάλεσε την υποχρεωτική άδεια των υπαλλήλων

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρος: Η Λίβερπουλ ανακάλεσε την υποχρεωτική άδεια των υπαλλήλων

Η γενική κατακραυγή για την απόφαση της διοίκησης να εντάξει τους υπαλλήλους τους στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης λόγω κορωνοϊού, οδήγησε τους διοικούντες στο να αναιρέσουν την απόφαση της ζητώντας συγνώμη

LVFC
Μπορεί η νυν διοίκηση, υπό τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζον Χένρι, να οδήγησε τη Λίβερπουλ πέρσι στην κορυφή της Ευρώπης και φέτος στην επιστροφή των τίτλων στην Premier League (που κινδυνεύει μόνο αν δεν τελειώσει η σεζόν λόγω κορωνοϊού), αλλά η απόφαση του να θέσει ένα μέρος των υπαλλήλων σε υποχρεωτική άδεια (προκειμένου να πληρωθούν το 80% του μισθού τους από το κράτος) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ειδικά οι οπαδοί των κόκκινων επαναστάτησαν και ζήτησαν εξηγήσεις γι' αυτή την απόφαση και εν τέλει οδήγησαν τους διοικούντες σε... άτακτη υποχώρηση και δημόσια απολογία.
«Αντιλαμβανόμαστε ότι πήραμε τη λάθος απόφαση και ζητάμε ειλικρινά συγνώμη γι' αυτό», αναφέρει η επιστολή την οποία υπογράψει ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου Πίτερ Μουρ και συμπληρώνει:

"Είμαστε υποχρεωμένοι και θα βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Παρόλο που ήμασταν σε υγιή κατάσταση πριν από την κρίση, δεν έχουμε κανένα έσοδο πλέον ενώ τα έξοδα μας παραμένουν. Κι όπως και σε κάθε άλλο τομέα της κοινωνικής ζωής, έτσι και στο ποδόσφαιρο υπάρχει αβεβαιότητα για το παρόν και το μέλλον.
Φυσικά όπως κάθε υπεύθυνος εργοδότης, ανησυχούμε για τους εργαζόμενους μας και προετοιμαζόμαστε για κάθε πιθανό σενάριο, όταν τελικά το ποδόσφαιρο μετά από αυτή την κρίση, ξεκινήσει ξανά.
Η πραγματικότητα είναι ότι πολλά απ' αυτά τα σενάρια στηρίζονται σε πιθανή μεγάλη απώλεια εσόδων με αντίστοιχες πρωτοφανείς λειτουργικές απώλειες. Κι έχοντας τόσο μεγάλη αρνητική επίδραση στους πόρους της ομάδας, τότε προφανώς κι αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου συγκριτικά με αυτόν που είχαμε συνηθίσει προ κρίσης».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Μέσα στην κόλαση ενός νοσοκομείου της Νέας Υόρκης

Μητσοτάκης στο Σωτηρία: «Είστε οι ήρωες πίσω από τις μάσκες»

Κορωνοϊός: Οι ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης