Ολυμπιακός: Επαφή Μπαρτζώκα με Ντιλέινι, αρχικά θετικός ο παίκτης

Ολυμπιακός: Επαφή Μπαρτζώκα με Ντιλέινι, αρχικά θετικός ο παίκτης

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει βήμα-βήμα την ομάδα της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, o Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει μιλήσει, μεταξύ άλλων, και με τον Μάλκολμ Ντιλέινι

ΝΤΙΛΕΙΝΙ
Μπορεί στο ευρωπαϊκό, και όχι μόνο, μπάσκετ, όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής να επικρατεί αβεβαιότητα λόγω της φονικής πανδημίας του κορωνοϊού, όμως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει σιγά-σιγά να σχεδιάζει το παζλ της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με δεδομένο πως πολύ δύσκολα η Ευρωλίγκα θα ολοκληρωθεί, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, εργάζονται καθημερινά μαζί με την διοίκηση για να βρεθούν οι παίκτες που ενδιαφέρουν και θα φτιάξουν την ομάδα για το 2020/21. Ο Χασάν Μάρτιν, είναι ουσιαστικά, μετά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο δεύτερος παίκτης που έχει συμφωνήσει για να πλαισιώσει τον Οκτάβιους Έλις στη θέση «5». Για τον Αμερικανό σέντερ, απομένουν μόνο οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και έπειτα, έντονο ενδιαφέρον, χωρίς όμως να έχει κατατεθεί για την ώρα επίσημη πρόταση, υπάρχει για τον Αυστραλό σμολ φόργουορντ, Ράιαν Μπρόκχοφ. Το μείζον ζήτημα για τον Ολυμπιακό βέβαια, είναι ο βασικός γκαρντ που θα αποκτηθεί, καθώς σε αυτή την περίπτωση, όλα τα υπόλοιπα θέματα (μεταγραφών και ανανεώσεων) θα μπουν σε ένα πιο βατό σταυροδρόμι. Ασφαλώς, για την ώρα όλα είναι σε επίπεδο επαφών και τίποτα παραπάνω, καθώς κανείς δε γνωρίζει τις ακριβείς επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο οικονομικό (μπάτζετ, χορηγίες, εισιτήρια, τηλεοπτικά) κομμάτι η κρίση που θα διανύσουν όλοι οι σύλλογοι από τον κορωνοϊό.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, δείχνουν παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, αποφασισμένοι να μην παρεκκλίνουν πολύ από το αρχικό πλάνο που χάραξαν τον Ιανουάριο, όταν και συμφώνησαν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συνεργαστούν ξανά. Υπάρχει μεγάλη «δίψα» και κίνητρο για τη δημιουργία μίας πιο ανταγωνιστικής ομάδας και αυτό δείχνουν όλες οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα.

Κλείσιμο
Χθες το μεσημέρι, ο Νίκος Ζέρβας, αποκάλυψε στην εκπομπή του στον αέρα του ΣΠΟΡ Fm 94,6 τις διερευνητικές επαφές που έχουν γίνει με τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο 31χρονος γκαρντ της Μπαρτσελόνα, είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ και ο αθλητής, τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τον προπονητή του στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Το ρεπορτάζ για τον Αμερικανό, αναφέρει πως τις προηγούμενες ημέρες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 54χρονο τεχνικό, ο οποίος ήθελε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις για το μέλλον του, αλλά και για το αν θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά στον Ολυμπιακό. Ο Ντιλέινι, έχει συμβόλαιο με οψιόν αποδέσμευσης απο την πλευρά του για τη νέα σεζόν με τους «μπλαουγκράνα», όμως πολύ δύσκολα θα μείνει στην ομάδα.

Είναι έντονα δυσαρεστημένος από τις περικοπές που έγιναν, ενώ δεν του δόθηκε ποτέ άδεια να αναχωρήσει για την πατρίδα του, κάτι που έπραξε μόνος του! Κάποιες φήμες, αναφέρουν μάλιστα πως οι σχέσεις του με τον προπονητή, Σβέτισλαβ Πέσιτς, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο 31χρονος γκαρντ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο, και το μόνο που ζήτησε για να το σκεφτεί και να μπουν αργότερα οι δύο πλευρές σε συζητήσεις, είναι να είναι εγγυημένες και έγκαιρες οι πληρωμές.

Στον Ολυμπιακό πλέον έχει επέλθει εδώ και καιρό η κανονικότητα σε αυτό το κομμάτι, οπότε εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να συνεργαστούν, αρκετά χρόνια μετά τις τελευταίες συζητήσεις τους. Ως τότε, υπάρχει μακρύς δρόμος, καθώς μιλάμε για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, όπως άλλωστε και όλες των πρωτοκλασάτων γκαρντ. Σύμφωνα με το Eurohoops, εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον έχει εκφράσει στον Ντιλέινι και η Ολύμπια Μιλάνο.

Χθες σε αναρτήσεις του στο twitter, έπειτα από καταιγισμό μηνυμάτων φίλων των «ερυθρόλευκων», ο παίκτης ασφαλώς και πήρε θέση κατά της οποιασδήποτε είδησης μετακίνησής του από τη Μπαρτσελόνα, καθώς έχει συμβόλαιο και δε θα μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Τέλος, δεν αποκλείεται η επικοινωνία του κόουτς Μπαρτζώκα με τον Ντιλέινι να λέει πολλά, αλλά και τίποτα, αναφορικά με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεδομένα αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού. Θέλει να είναι… καλυμμένος για την περίπτωση που ο έλληνας γκαρντ μείνει στη Φενέρμπαχτσε (σ.σ. άλλωστε έχει κλειστό συμβόλαιο για τη νέα χρονιά), ή αρνηθεί και φέτος την πρόταση επαναπατρισμού του για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Αμοιβή $100 ανά ένεση για τους εθελοντές- «πειραματόζωα»

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το πάθημα της Σιγκαπούρης με τον πρόωρο τερματισμό της καραντίνας

Καραντίνα-Εύοσμος: Έσπασαν την μονοτονία με Λένα Ζευγάρα και ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης