Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Έμειναν σπίτι και έβλεπαν διαδικτυακό στριπτίζ τέσσερις Άγγλοι διεθνείς
Οι Γουόκερ, Στέρλινγκ, Ράσφορντ, Σάντσο θεώρησαν χρήσιμο εν μέσω της καραντίνας που έχει επιβληθεί και στην Αγγλία λόγω κορωνοϊού να παρακολούθησουν στριπτίζ σε live streaming
Τα καμώματα των Άγγλων ποδοσφαιριστών συνεχίζονται στη διάρκεια της καραντίνας.
Ο Κάιλ Γουόκερ, λίγες μέρες αφότου έσπασε την καραντίνα καλώντας δύο call girls στο σπίτι του, παρακολούθησε στριπτίζ σε live instagram του ράπερ Tory Lanez, παρέα με τρεις συμπαίκτες του στην εθνική Αγγλίας, τους Ραχίμ Στέρλινγκ, Μάρκους Ράσφορντ και Τζέιντον Σάντσο, καθώς και παίκτες από την Έβερτον και την Σαουθάμπτον.
Τα σχόλια που έκαναν στο live τούς... πρόδωσαν και μάλιστα ο Καναδός ράπερ αντιλήφθηκε την παρουσία τους και δεν την άφησε ασχολίαστη σε μια μετάδοση που παρακολούθησαν πάνω από 220.000 άτομα συνολικά στις πέντε ώρες που είχε διάρκεια.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.