Με το ΝΒΑ να έχει κατεβάσει μέχρι νεωτέρας ρολά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την ευκαιρία να περάσει πολλές ώρες με τον γιο του Λίαμ.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας, μάλιστα, ο ευτυχής πατέρας ανήρτησε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία του μικρού Λίαμ χωρίς να έχει καλύψει το πρόσωπό του.
«Γεια σου, κόσμε» έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη λεζάντα της φωτογραφίας με το μικρό αγόρι να βρίσκεται μέσα στο κάθισμα του αυτοκινήτου του.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.