Μεγάλη είναι η χάρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος εδώ και δύο 24ωραείναι πλέον πατέραςενός υγιέστατου αγοριού.
Ο Greek Freak βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του Αντετοκούνμπο τζούνιορ και της συντρόφου του Μαράια μετά τη γέννα της Δευτέρας.
Ο Έλληνας φόργουορντ, μάλιστα, μοιράζεται τις στιγμές με τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του στα social media φωτογραφίζοντας τον Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο, όπως είναι το όνομα που θα δοθεί στο μικρό αγόρι.
Πριν από λίγες ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήρτησε τη δεύτερη φωτογραφία του γιου του καλύπτοντας και αυτή τη φορά το πρόσωπό του με ένα emoji.
Δείτε τη φωτογραφία:
Θυμηθείτε την πρώτη φωτογραφίατου γιού του Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγη ώρα μετά τη γέννησή του:
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.