Κορωνοϊός: Η Λίβερπουλ αρνήθηκε επιστροφή χρημάτων στους οπαδούς της Ατλέτικο που έμειναν στη Μαδρίτη
Την αποζημίωση περίπου 300 οπαδών της που δεν ταξίδεψαν στο «Άνφιλντ» ανέλαβε η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ηΛίβερπουλαρνήθηκε την επιστροφή χρημάτων και ο ντόρος γύρω από τις αποφάσεις της διοίκησης καλά κρατεί
Μετά την σφοδρή κριτική που προκάλεσε η απόφαση να τεθούν οι εργαζόμενοι στο ταμείο του κράτους και να καταβληθεί μόλις το 20% των μισθών από τον σύλλογο, οι αρνητικές εντυπώσεις συνεχίζονται στους Reds και προέρχονται από τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League στις 11 Μαρτίου.
Ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ είχε χαρακτηρίσει εγκληματικό ότι το εν λόγω ματς διεξάχθηκε με την παρουσία των φιλάθλων και υπό τον φόβο της προσβολής από τον Covid-19 εκατοντάδες φίλοι των Κολτσονέρος δεν έκαναν το ταξίδι για την Αγγλία, παρά το ότι είχαν εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους.
Έτσι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ οι 290 φίλοι των Μαδριλένων έλαβαν πίσω τα χρήματά τους από την Ατλέτικο, καθώς η Λίβερπουλ φέρεται να αρνήθηκε να τους αποζημιώσει σε πρώτο χρόνο.
Ο ντόρος μπορεί να είναι αδικαιολόγητος, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί από ποια πλευρά προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια οι εν λόγω οπαδοί, ωστόσο, το γεγονός ήρθε σε άσχημο σημείο για την εικόνα του συλλόγου, που έχει ήδη πληγεί μετά το ζήτημα των περικοπών.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.