Ολυμπιακός: Στο ντοκιμαντέρ για το La Casa de Papel το κορεό των ερυθρόλευκων
Ο Ολυμπιακός και το εντυπωσιακό του κορεό έχει ξεχωριστή παρουσία στο ντοκιμαντέρ της δημοφιλούς ισπανικής σειράς
Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο La Casa de Papel: El Fenomeno προβάλλεται η κοινωνική επίδραση που έχει η δημοφιλής ισπανική σειρά του Netflix και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της σύγχρονης ποπ κουλτούρας.
Σε αρκετά πλάνα του ντοκιμαντέρ εμφανίζεται ο Ολυμπιακός και το κορεά που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και ο... el profesorΠέδρο Μαρτίνς.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.