Κορωνοϊός - Basketball Champions League: Με Final 8 τον Σεπτέμβριο η συνέχεια

Κορωνοϊός - Basketball Champions League: Με Final 8 τον Σεπτέμβριο η συνέχεια

Η FIBA αποφάσισε η σεζόν να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο με Final 8 που θα γίνει σε έδρα που θα αποφασιστεί και με τη συμμετοχή της ΑΕΚ

ΑΕΚ_BCL
Η σεζόν για το Basketball Champions League σταματά εδώ, αλλά θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της… επόμενης. Αυτό αποφάσισε η FIBA, που έκανε δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ, που αποκάλυψε χθες το sport-fm.gr. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε πως λόγω της πανδημίας θα ήταν προτιμότερο να δοθεί χρόνος για την επιστροφή στην κανονικότητα και να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών ή και των φιλάθλων.

Όπως αποφασίστηκε, θα διεξαχθεί ένα Final 8 από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των ομάδων που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά, συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη περάσει στους «8» ΑΕΚ, Νίμπουρκ (που θα ήταν η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στα προημιτελικά των playoffs), Σαραγόσα, Τουρκ Τέλεκομ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Μπούργος. Εκκρεμούσαν τα τρίτα ματς στα ζευγάρια Ντιζόν-Νίζνι και Τενερίφη-Οστάνδη, τα οποία θα διεξαχθούν μία εβδομάδα πριν από αυτό το Final 8. Οι ομάδες θα λάβουν μέρος στο Final 8 με τα ρόστερ της νέας περιόδου, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Όσο για την έδρα διεξαγωγής; Είναι ακόμη ανοιχτή, αν και υποψήφια ήταν η πόλη των Ιεροσολύμων. Σε κάθε περίπτωση, μετά την εξέλιξη αυτή κι από τη στιγμή που απομένει το τυπικό για την οριστική λήξη της Basket League, η χρονιά ολοκληρώνεται για την ΑΕΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Όλα τα όπλα στη μάχη - Οι τελευταίες εξελίξεις για τα φάρμακα και τα εμβόλια

Κορωνοϊός - Δώρο Πάσχα: Μέχρι τις 30 Ιουνίου η καταβολή του


Γούντι Άλεν: Άνοιξε την κλειδαρότρυπα της ζωής του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης