Νέο περιστατικό σοκ στην Αγγλία - Διαρρήκτες απείλησαν την οικογένεια του Φερτόνχεν με μαχαίρι

Νέο περιστατικό σοκ στην Αγγλία - Διαρρήκτες απείλησαν την οικογένεια του Φερτόνχεν με μαχαίρι

Η οικογένεια του Βέλγου αμυντικού της Τότεναμ έζησε ένα εφιάλτη όταν 4 διαρρήκτες εισέβαλλαν στην οικεία τους - Είναι η τέταρτη επίθεση εναντίον ποδοσφαιριστή της Premier League

Vertonh
Ο Γιαν Φερτόνχεν το βράδυ της περασμένης Τρίτης βρίσκονταν στη Λειψία, όπου η Τότεναμ αντιμετώπιζε την τοπική ομάδα στον επαναληπτικό αγώνα για τους 16 του Champions League.

Οι Σπερς γνώρισαν τη συντριβή με 3-0, ο Φερτόνχεν είδε όλο το ματς από τον πάγκο καθώς επί Μουρίνιο έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, ωστόσο μετά τυο σφύριγμα της λήξης τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για τον 32χρονο άσο...

Ο Φερτόνχεν ενημερώθηκε από τη σύζύγο του ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, 4 άνδρες εισέβαλλαν στο σπίτι τους φορώντας κουκούλες και κρατώντας μαχαίρια!
Η Αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας πως όταν έφτασαν εκεί οι άνδρες της οι δράστες είχαν αποχωρήσει έχοντας πρώτα αρπάξει πολλά αντικείμενα (κοσμήματα, μετρητά, κ.α.), ωστόσο κανένα από τα μέλη της οικογένειας του ποδοσφαιριστή δεν τραυματίστηκε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του αμυντικού της Κρίσταλ Πάλας Μαμαντού Σακό με τη λεία τους να ξεπερνά τις 500.000 λίρες, ενώ τον Ιούλιου του 2019 οι συμπαίκτες στην Άρσεναλ Μεσούτ Οζίλ, Σεάντ Κολάσινατς έπεσαν θύματα θρασύτατης επίθεσης από ληστές την ώρα που ο πρώτος οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο του στο Βόρειο Λονδίνο.

Κλείσιμο
Τέλος τον Φεβρουάριο του 2019 και ο Σαντιό Μανέ, που βρίσκονταν στο Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου ενημερώθηκε ότι διαρρήκτες είχαν παραβιάσει το σπίτι του κλέβοντας διάφορα αντικείμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης