Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας παίζει χόκεϊ και δηλώνει: Δεν υπάρχει κορωνοϊός εδώ

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας παίζει χόκεϊ και δηλώνει: Δεν υπάρχει κορωνοϊός εδώ

Ο ισόβιος πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο «ξαναχτύπησε» δηλώνοντας μετά το τέλος αγώνα χόκεϊ όπου πήρε μέρος πως δεν υπάρχει κορωνοϊός στη Λευκορωσία

PROEDROS_LEUKOROSIAS
Την στιγμή που πάνω από 34.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους λόγω του κορονοϊού και έχουν καταγραφεί πάνω από 725.000 κρούσματα παγκοσμίως, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας όχι μόνο επιτρέπει την διεξαγωγή του εγχώριου πρωταθλήματος, αλλά προτρέπει τους οπαδούς να παρακολουθούν τα ματς από τις εξέδρες.

Ο Λουκασένκο δείχνει να αγνοεί την απειλή του κορωνοϊού, φτάνοντας στο σημείο να διοργανώσει αγώνα χόκεϊ, όπου πήρε μάλιστα μέρος ο ίδιος! Τα καλύτερα ήρθαν μετά το ματς όπου προέβη σε ακραίες δηλώσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Το χόκεϊ είναι το καλύτερο φάρμακο κατά του ιού! «Είναι καλύτερα να πεθάνεις όρθιος από το να ζει γονατιστός. Δεν βλέπω ιούς εδώ. Είδατε εσείς τίποτα ιούς να περιφέρονται; Ούτε κι εγώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες είχε συστήσει στους συμπατριώτες του να πίνουν βότκα κάθε μέρα ως αντίδοτο στον κορωνοϊό.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Μέτρα για κορωνοϊό: Τμήμα του δώρου του Πάσχα θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό

Χλωροκίνη: Φτιάξαμε 800.000 κουτιά - Πώς γίνεται η θεραπεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης