Απίστευτη ατάκα Νέβιλ για Βαλβέρδε: Με βασάνιζε 90 λεπτά, ήμουν η μαριονέτα του

Απίστευτη ατάκα Νέβιλ για Βαλβέρδε: Με βασάνιζε 90 λεπτά, ήμουν η μαριονέτα του

Ο Γκάρι Νέβιλ ανέφερε ότι ντρεπόταν να πάει στην προπόνηση της Βαλένθια και θυμάται την στιγμή που ο Βαλβέρδε του έδειξε το λάθος που είχε κάνει

ΝΕΒΙΛ
Απίστευτη ειλικρίνεια από τον Γκάρι Νέβιλ... Χαρακτηρίζει την επιλογή να κάτσει στον πάγκο της Βαλένθια ως τη χειρότερη που θα μπορούσε να κάνει στην καριέρα του ως προπονητής.

Ο Άγγλος ο οποίος κάθισε στην άκρη του πάγκου των νυχτερίδων για 28 παιχνίδια ανέφερε ότι σε ένα σημείο είχε αντιληφθεί ότι η έλλειψη εμπειρίας αλλά και γνώσεων είχε δημιουργήσει ένα κλίμα κατά αυτού στα αποδυτήρια με τον ίδιο να παραδέχεται ότι ντρεπόταν να πάει στην προπόνηση.

Ωστόσο η στιγμή που κατάλαβε ότι δεν ήταν σωστή η επιλογή του ήταν στο παιχνίδι της Βαλένθια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε....

«Τροποποίησε το σύστημά της ομάδας του τρεις φορές και πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από εμένα. Με έκανε να νιώθω ότι έπαιζε μαζί μου, ότι μου έκανε πλάκα, λες και ήμουν μια μαριονέτα του. Ένιωσα σαν να με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά. Στο τέλος του αγώνα πήγα κοντά του για να του σφίξω το χέρι αλλά με προσπέρασε. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πας να σφίξεις το χέρι του αντιπάλου σου αυτό είναι σεβασμός», κατέληξε.

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μητέρα (Δανάη) στον γιο (Γιώργο) Δημητρακόπουλο: «Έχω κι εγώ εναν γιο, τον Γιώργο μου...»

Κορωνοϊός: Έρχονται συνέχεια κρούσματα από το Λονδίνο, μέσω πτήσεων από τρίτες χώρες

Κορωνοϊός: Τεράστιες ουρές στα σούπερ μάρκετ μετά το κλείσιμο της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης