Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής λίγκας άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής λίγκας άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Άγνωστη παραμένει ακόμη η τύχη του φετινού πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας ποδοσφαίρου, Ουμπέρτο Γκαντίνι προσπαθώντας να μετριάσει τις εκτιμώμενες οικονομικές επιπτώσεις λόγω της κορωνοϊού

Italiki_Liga
Καμία οριστική απόφαση αναφορικά με την τύχη του φετινού πρωταθλήματος στη Serie A δεν έχει παρθεί ακόμη, όπως ξεκαθάρισε ο Ουμπέρτο Γκαντίνι.

Ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας τόνισε πως όλες οι συζητήσεις είναι σε επίπεδο προτάσεων, ενώ δήλωσε πως στην περίπτωση που διακοπεί οριστικά η διοργάνωση, τότε πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που ήταν πρώτη στη βαθμολογία στο τέλος του πρώτου γύρου.

«Δεν έχουμε πάρει οριστική απόφαση για τη φετινή σεζόν, καθώς ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο που προτείνονται λύσεις. Το σημείο μηδέν θα είναι το τέλος του πρώτου γύρου, για τον πρωταθλητή, εφόσον πάμε σε οριστική διακοπή. Υπάρχουν ομάδες με διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών και αυτό μας δυσκολεύει ακόμη και να φτιάξουμε το πρόγραμμα», δήλωσε αρχικά ο Ουμπέρτο Γκαντίνι, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «SkySport 24».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας αναφέρθηκε στη ζημιά από τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού: «Μπορώ να σας πω πως οι εκτιμώμενες απώλειες θα είναι περίπου 40 εκατ. ευρώ. Προσλάβαμε έναν ειδικό σύμβουλο για να υπολογίσει ακριβώς τις απώλειες και μελετάμε ένα σχέδιο με παρεμβάσεις σε συνεργασία με την κυβέρνηση για την ομοσπονδία. Έχω στείλει ήδη και μία επιστολή στον υπουργό Αθλητισμού».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:
Κορωνοϊός - Ιταλία: Αρχές Μαΐου η επανέναρξη της Serie A

Σκάνδαλο «Totonero»: 40 χρόνια από την μαύρη σελίδα της ιστορίας του Καμπιονάτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης