Κορωνοϊός - Basket League: Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε οριστική διακοπή- «Κόλλημα» με τα συμβόλαια των παικτών
Στην τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της Basket League αποφασίστηκε να διακοπεί οριστικά το Πρωτάθλημα - Απομένει να βρεθεί ο τρόπος, ενώ δεν συζητήθηκε θέμα πρωταθλητή και υποβιβασμού
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πραγματοποίησε σήμερα (23/3) εκτάκτως τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. για το μέλλον της εφετινής σεζόν αφού ο ελληνικός αθλητισμός στο σύνολο του έχει κατεβάσει… ρολά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στις 12 Μαρτίου, ανακοινώθηκε η αναβολή των δραστηριοτήτων και σήμερα πάρθηκε η απόφαση για οριστική διακοπή την οποία όμως μπορεί να πάρει μόνο ο Λευτέρης Αυγενάκης. Σε κάθε περίπτωση ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε επαφή με την Πολιτεία.
Το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τα συμβόλαια και τα δεδουλευμένα των παικτών...
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς