Νέα τοποθέτηση που προκαλεί αντιδράσεις και -αν μη τι άλλο δεν συμβάλλει στο να διατηρηθεί η ψυχραιμία εν μέσω της κατάστασης που επικρατεί- έκανε ο Βασίλης Τσιάρτας.
Ο παλαίμαχος διεθνής άσος θέλησε να εκφράσει την αντίδρασή του για απόψεις αντίθετες από τη δική του και το έκανε με ένα εμπρηστικό και υβριστικό ποστάρισμα που αναφέρει:
«Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους;
Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.