Κορωνοϊός-NBA: Οικονομική ένεση 550 εκατ. για να ξεπεραστεί το διάστημα της διακοπής!

Κορωνοϊός-NBA: Οικονομική ένεση 550 εκατ. για να ξεπεραστεί το διάστημα της διακοπής!

To NBA αυξάνει το όριο δανεισμού του για να καταφέρει να... επιβιώσει σε αυτή την περίοδο της διακοπής που έχει επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού

NBA_Corna
Η λίγκα παίρνει δραστικά και οικονομικά μέτρα για να καταφέρει να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα αυτή την περίοδο. Το ΝΒΑ σκέφτεται να αυξήσει το credit line κατά 550 εκατομμύρια δολάρια και συνολικά θα φτάσει 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια, που θα βοηθήσουν την λίγκα να διαχειριστεί την διακοπή του πρωταθλήματος.

Το credit line είναι τώρα στο 650 εκατομμύρια και χρειάζεται ενίσχυση με όλα αυτά που γίνονται εξαιτίας του κορονοϊού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο μέλλον και πολλά σενάρια βρίσκονται αυτή την στιγμή στον... αέρα. Σύντομα θα δοθούν στις ομάδες πιο συγκεκριμένα δεδομένα, αλλά αυτό που περιμένουν οι ιδιοκτήτες είναι οι οικονομικές αναλύσεις, που αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ τρεις είναι οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν αυτή την στιγμή.

Να τελειώσει η σεζόν, να ξεκινήσει ξανά χωρίς οπαδούς και να γίνουν τα playoffs με οπαδούς. Όλα αυτά που γίνονται φέτος θα έχουν αντίκτυπο στο salary cap της επόμενης σεζόν.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης