Champions League, Λειψία-Τότεναμ 3-0: Της έκανε πλάκα και συνεχίζει να ονειρεύεται- Δείτε τα γκολ

Champions League, Λειψία-Τότεναμ 3-0: Της έκανε πλάκα και συνεχίζει να ονειρεύεται- Δείτε τα γκολ

Η Λειψία, έχοντας κερδίσει με 1-0 στο Λονδίνο, διέλυσε την απογοητευτική ομάδα του Μουρίνιο και εντός έδρας παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «8» του Champions League - Στο 10' και στο 21' ο Σάμπιτσερ «καθάρισε» νωρίς, νωρίς το ματς και στο 87' ο Φόρσμπεργκ διαμόρφωσε το 3-0 με τους Λονδρέζους, περσινούς να φιναλίστ (!) να μη μπορούν να κάνουν φάση σ' όλο το ματς

000_1PS09F
Το γκoλ του Βέρνερ από την άσπρη βούλα στο πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και χάρισε στους Γερμανούς το αβαντάζ (1-0) για να βρεθούν στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για φέτος.

Η Λειψία είχε βάλει βάσεις πρόκρισης στο Λονδίνο και στη Red Bull Arena έκανε το δικό της πάρτι! Μεγάλη νίκη 3-0 κόντρα στους Spurs και για πρώτη φορά βρέθηκε στους «8» του Champions League! Aντίθετα, η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, «πλήρωσε» τις σοβαρές απουσίες, αλλά και την αδυναμία του Μουρίνιο να βρει λύσεις στην άμυνα!



Η Τότεναμ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, είχε μια υποψία ευκαιρίες με τον Λαμέλα, αλλά ως εκεί. Οι «Ταύροι» αντέδρασαν, πήραν τον έλεγχο και στην πρώτη τους φάσης βρήκαν δίχτυα. Επειτα από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Ζάμπιτσερ, ο Αυστριακός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Γιορίς δεν υπολόγισε σωστά και η Λειψία άνοιξε το σκορ. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι, κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα και στο 19' απείλησαν ξανά, όταν ο Βέρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ!

Εξαιρετική σέντρα από τον Ανχελίνιο, κεφαλιά του Σάμπιτζερ και ο Γιορίς είχε ευθύνη και στο 2-0! Ηταν το 37ο γκολ που δέχθηκε η Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μουρίνιο τα ηνία της ομάδας. Η Λειψία είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε για ένα τρίτο γκολ, αλλά ο Βέρνερ δεν κατάφερε ούτε τώρα να βρει δίχτυα σε εντός έδρας για το Champions League. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης για να κάνουν οι Spurs την πρώτη φάση, αλλά ο Λο Σέλσο από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκουλάσκι.

Κλείσιμο
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και η στιγμή που πάγωσε στο πρώτο τέταρτο τη Red Bull Arena ήρθε στο 53’ με τον τραυματισμό του Μουκιέλε. Ο Γάλλος από μια κόντρα έπεσε στο έδαφος και χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο. Η Τότεναμ αδυνατούσε να φανεί ανταγωνιστική, δεν κατόρθωσε να απειλήσει και μόλις μια ευκαιρία στο 74’ με τον Ντέλε Άλι ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασε. Αντίθετα, η Λειψία βρήκε κι άλλο γκολ. Ο Φόρσμπεργκ πέρασε στο 86’ στη θέση του σκόρερ Ζάμπιτσερ κι ένα λεπτό αργότερα βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-0.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης