Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας: «Να μην ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία»

Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας: «Να μην ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία»

Να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο συνέστησε στον Ολυμπιακό η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας, με τους «ερυθρόλευκους» να στέλνουν συμπληρωματική επιστολή στην Ευρωλίγκα για το ματς με την Αρμάνι

osfp_armani
Συμπληρωματική επιστολή στην Ευρωλίγκα στέλνει ο Ολυμπιακός, έπειτα από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεδρίαση που έγινε χθες, η συγκεκριμένη επιτροπή συνέστησε στους «ερυθρόλευκους» να μην ταξιδέψουν στο Μιλάνο για το ματς με την Αρμάνι, που έχει οριστεί κανονικά από την Ευρωλίγκα, παρά την ανησυχητική εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποστείλει νέα επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή με τα πρακτικά της συνεδρίασης, ζητώντας την επανεξέταση της απόφασης για τη διεξαγωγή του αγώνα.

«Η σύσταση του ΕΟΔΥ είναι ο Ολυμπιακός να μην ταξιδέψει. Πρέπει να το ξαναδούν οι αρχές της Ευρωλίγκας. Είναι οξύμωρο ενώ δεν γίνονται ματς στη γειτονική χώρα να γίνονται διεθνή ματς» είπε ο κ. Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Εμείς έχουμε πει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην ταξιδέψει. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με την ομάδα καθώς γεννώνται ζητήματα με την επιστροφή της ομάδας ή τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ματς. Δεν είναι σκόπιμο να γίνει αυτό το ματς» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας

Αναλυτικά, η ενημέρωση:

«Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες μας ενημέρωσε να αναστείλουμε το ταξίδι της ομάδας στο Μιλάνο. Το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη χθες το βράδυ στην Ευρωλίγκα με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης, με την οποία ζητούσαμε να επαναξετασουν την απόφαση τους για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη».

Διαβάστε επίσης:

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Aδιαφορεί για τον κορωνοϊό η Euroleague - Κανονικά στο Μιλάνο το παιχνίδι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης