Κορωνοϊός στην Ιταλία: Τέλος οι χειραψίες, το φαγητό στα αποδυτήρια και τα αυτόγραφα για τους παίκτες της Ρόμα

Από τα προσωπικά μπουκάλια νερού και τη μηδαμινή επαφή με τον συμπαίκτη, μέχρι την απαγόρευση κυκλοφορίας σε εμπορικά κέντρα και εστιατόρια, οι παίκτες της Ρόμα καλούνται να προσαρμοστούν σε πολύ αυστηρούς κανόνες

Ο ιός έχει προκαλέσει αμόκ στην Ιταλία με τα χιλιάδες κρούσματα και τους περισσότερους από 100 θανάτους που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής.

Μετά την απόφαση να διεξαχθούν τα παιχνίδια της Serie A δίχως κόσμο στα γήπεδα, στη Ρόμα έχουν επιβάλει αυστηρά μέτρα πρόληψης, τα οποία οι ποδοσφαιριστές οφείλουν ν' ακολουθούν.

Αποφεύγονται χειραψίες και επαφές όπως ακούμπημα στον ώμο. Ο καθένας θα έχει το δικό του μπουκάλι νερό και δεν θα το χρησιμοποιεί κανείς άλλος. Κανείς δεν θα τρώει οτιδήποτε στ' αποδυτήρια και το χώρο που αλλάζουν οι ποδοσφαιριστές. Το διακριτικό (σ.σ. η γνωστή σαλιάρα) στις προπονήσεις δεν θα αλλάζει σώμα και θα ανήκει σε έναν συγκεκριμένο. Τα επικάρπια και οτιδήποτε άλλο θα παραδίδονται αμέσως για πλύσιμο μετά τη χρήση τους.

Επιπλέον, έχει απαγορευθεί στους παίκτες να σταματούν έξω από το προπονητικό κέντρο για φωτογραφίες και αυτόγραφα, ενώ τους έχει συσταθεί ν' αποφεύγουν τα εστιατόρια και τα εμπορικά κέντρα όπου συνωστίζεται κόσμος και μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί τους...

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr