Super League 1, Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 3-0: Προσωπικό σόου από Μιλοσάβλιεβιτς

Super League 1, Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 3-0: Προσωπικό σόου από Μιλοσάβλιεβιτς

Πάρτι για την ΑΕΛ, πάρτι  και για τον Μιλοσάβλιεβιτς που με χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο χάρισε στην ομάδα του μια εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κι ανανέωσαν τα ραντεβού στα πλέι άουτ της Super League 1!

5048869
Το 2020 επιφύλασσε μόνο αποτυχίες για την ΑΕΛ. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στοίβαξε τα αρνητικά αποτελέσματα το ένα μετά το άλλο, έχασε μαθηματικά την ευκαιρία εισόδου στα play-offs μετά την ισοπαλία στον Βόλο και έτρεξε ένα κάκιστο σερί εννιά αγώνων μακριά από τη νίκη. Αυτό σταμάτησε απόψε, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος υποτίθεται ότι θα πάλευε για τη νίκη και το ενδεχόμενο να προλάβει την 6η θέση, όμως, τα νέα από το «Γεντί Κουλέ» και το ματς του ΟΦΗ με την Λαμία (3-0 στο 10λεπτο) χάλασαν το μυαλό των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς και οδήγησαν στο εμφατικό 3-0 των Βυσσινί, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς. Ο Σέρβος ήταν ο σκόρερ και των τριών τερμάτων των γηπεδούχων και με τον... βοηθό του στην δημιουργία, Αμρ Ουάρντα, παρουσίασε το show του στην «AEL FC ARENA», στην εμφάνιση της καριέρας του.

Το πρώτο μέρος άρχισε με τις δύο ομάδες να δίνουν εκατέρωθεν μάχες στην μεσαία γραμμή, κάτι που δεν τις άφησε να βρουν ρυθμό στο πρώτο τέταρτο. Το ζύγι έγειρε προς την μεριά των γηπεδούχων στο 19ο λεπτό, όταν ο Μπέρτος έκανε εξαιρετική σέντρα ακριβείας προς τον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος πρόλαβε τον Μιχαήλ και με την προβολή άνοιξε το σκορ.

Από κει και πέρα, η ΑΕΛ είχε τις απειλές και τις στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, χτυπώντας υποδειγματικά στην κόντρα. Έτσι προήλθαν τα άλλα δύο γκολ του Σέρβου, με τον Αμρ Ουάρντα να μπαίνει στην εξίσωση ως ο άνθρωπος-ασίστ. Ο Αιγύπτιος έβγαλε υπέροχα την μπάλα με ψαλιδάκι, τροφοδοτήθηκε ξανά στον κενό χώρο και μοίρασε έξοχα για το ωραίο τελείωμα του Μιλοσάβλιεβιτς στο 36', ενώ η συνεργασία μπήκε στο replay ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου. Σέντρα με το εξωτερικό του Ουάρντα, λανθασμένη εκτίμηση και αντίδραση του Μιχαήλ και νέα προβολή του «Μίλο», που έφτασε τα 8 γκολ στην σεζόν με την ΑΕΛ.

Από κει και πέρα, στο β' μέρος όλα είχαν κριθεί, ο Αστέρας προσπάθησε μεν να πιέσει και να μειώσει, αλλά δεν βρήκε την μεγάλη στιγμή, πέρα από ένα τετ-α-τετ του Χαουρέγκι που καθυστέρηση να εκτελέσει. Το σουτ του Μόρα που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 80' ήταν η τελευταία αξιοσημείωτη φάση, με την ΑΕΛ να παίρνει το τρίποντο και να ανεβαίνει στην 8η θέση με 30 βαθμούς, υπερτερώντας στην ισοβαθμία των Αρκάδων και της Ξάνθης. Έτσι, θα έχει το πλεονέκτημα στα play-out να παίξει ένα παραπάνω ματς στην έδρα της.

Κλείσιμο
MAN OF THE MATCH: Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Σέρβος ήταν αλάνθαστος, κυνήγησε όλες τις φάσεις και τελικά επωφελήθηκε, βρήκε δίχτυα και στις τρεις τελικές εντός εστίας της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος και πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο ιθύνων νους στο δημιουργικό παιχνίδι της ΑΕΛ, Αμρ Ουάρντα, έπαιξε υποδειγματικά στις αντεπιθέσεις από τις οποίες ξεκίνησε το 2ο και το 3ο γκολ, μοίρασε ισάριθμες ασίστ και συνολικά η παρουσία του ήταν καταλυτική για την νίκη των Βυσσινί και την βραδιά καριέρας του Μιλοσάβλιεβιτς

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Νεόφυτος Μιχαήλ. Ο 26χρονος κίπερ πήρε την θέση του τιμωρημένου Παπαδόπουλου και φέρει ευθύνη στο 1ο και το 3ο γκολ του Μιλοσάβλιεβιτς. Αρνητικό το πρόσημο στην πρώτη του φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Η ΓΚΑΦΑ: Στο πρώτο γκολ έκανε καθυστερημένη έξοδο και ο Σέρβος τον πρόλαβε, στο τρίτο όμως, η αντίδραση του Μιχαήλ θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Δεν μάζεψε την μπάλα από την σέντρα του Ουάρντα και ο φορ της ΑΕΛ τον νίκησε ουσιαστικά κάτω από τα χέρια του, στην προβολή που επιχείρησε.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Γόρτσιλας στάθηκε στο ύψος του, δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις να διευθετήσει, αλλά όποτε χρειάστηκε επέδειξε αυστηρότητα και είχε τον πλήρη πειθαρχικό έλεγχο. Πολύ καλή δουλειά και για τους βοηθούς του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ήταν η βραδιά του Μιλοσάβλιεβιτς και η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στο 2020. Πολλαπλά κέρδη, κυρίως ψυχολογικά, ενόψει του νέου... γύρου που ξεκινά με τα play-out, αλλά και αγωνιστικά, αφού η είσοδος στην 10αδα δίνει περισσότερα ματς στην έδρα της.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Σετσέροβιτς, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (84' Μπούστος), Νούνιτς (68' Παπάζογλου), Τόρζε (77' Βινίσιους)
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Μιχαήλ, Κότσιρας, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεζ, Μαρκ Φερνάντεθ (58' Σίτο), Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46' Φερνάντεθ Λ.)

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης